Maç günü yemeği yapıldı

Maç günü yemeği yapıldı

Atiker Konyaspor'un geçtiğimiz gün KAA Gent takımı ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6.maçı öncesinde Kulüp Başkanları, yöneticiler ve UEFA Delegesi 'UEFA Maç Günü Resmi Yemeği'nde bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde bulunan Arena Restaurant'ta verilen yemeğe Başkan Ahmet Şan, KAA Gent Kulübü Başkanı Ivan De witte, UEFA Delegesi İonel Piscanu, İkinci Başkanı Fatih Yılmaz, As Başkanlardan Ali Karaçayır, Genel Müdür Muhammed Ak ve KAA Gent Kulübünü temsilen Michel Louwagle, Marc Dewispelaere, Philip De Hulters, Leen Van Den Neste ve Patrick Lips katıldı.

SON DERECE MUTLU OLDUK

"KAA Gent takımını ve değerli Başkan ve yöneticilerini Konya'da ağırlamaktan mutluyuz" sözleriyle konuşmasına başlayan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "UEFA'daki ilk yılımız olmasına rağmen gurpta yer aldığımız kulüplerle ve değerli yöneticileriyle çok iyi dostluklar kurduğumuzu söyleyebilirim. Belçika'da oynadığımız ilk maçta misafirperverlik adına bize güzel bir ev sahipliği yaptınız. Aynı şekilde taraftarlarımızda sorunsuz bir şekilde maçı izlediler. Sizi burada görmekten ve misafir etmekten son derece mutlu olduk. 1890'da kurulan ve köklü bir tarihe sahip KAA Gent kulübü ile 1922 yılından bu yana futbola hizmet veren ve önümüzdeki günlerde 100.kuruluş yılını kultlyacak Konyaspor arasında kurulan bu dostluk köprüsünün daha da kuvvetlenerek devam edeceğine inanıyorum ve akşam oynanacak maçta hak edenin kazanmasını diliyorum" dedi. Konya'da ayak bastıkları ilk andan itibaren sıcak bir karşılama ile karşılaştıklarını söyleyen KAA Gent Kulübü Başkanı Ivan De Witte "Kendimizi evimizde gibi hissettik. Bu da bizi oldukça memnun etti. Umarım maçta aynı şekilde dostça geçer ve hak eden kazanır" diyerek gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Yemeğin ardından Kulüp Başkanı Ahmet Şan, KAA Gent Kulübü Başkanı Ivan De Witte'ye kulübümüzün sembolü olan 'Çift Başlı Kartal' heykeli, sertifalı özel olarak dokunmuş ipek bir halı, tesbih, adının yazılı olduğu günün anısına kaşkol ve çeşitli hediyeler takdim etti. KAA Gent Kulübü Başkanı Ivan De Witte ise Başkan Ahmet Şan'a günün anısına bir şilt ve forma hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.