Lüks aracını tatlı sudan yıkadı

Lüks aracını tatlı sudan yıkadı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların daha kaliteli su içmesi için yapılan tatlı su çeşmeleri son aylarda adeta araç yıkama istasyonlarına döndü.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların daha kaliteli su içmesi için yapılan tatlı su çeşmeleri son aylarda adeta araç yıkama istasyonlarına döndü. Bazı bilinçsiz ve kendini bilmez vatandaşlar araçlarını araç yıkama istasyonlarında 1 TL'ye yıkamak yerine tatlı su çeşmelerinden aldıkları sularla yıkamayı tercih ediyor.

KOSKİ tarafından yapılan onca uyarı ve cezaya rağmen bazı vatandaşlarla ısrarla araçlarını tatlı su çeşmelerinde yıkamaya devam ediyor.  Ferhuniye Mahallesi Sultan Şah Caddesi üzerinde bulunan tatlı su çeşmesinden kovayla çektiği suyla aracını yıkan 34 JK 1720 plakalı wolswogen marka aracın sahibi objektiflerimize takıldı.

Araç sahibi tatlı su çeşmesinden kovayla getirdiği suyla aracını hiçbir şey olmamış gibi yıkadı. Yoldan geçen vatandaşlar ve çevre esnafı ise duruma en ufak bir tepki göstermedi. Tatlı su çeşmelerinden araç yıkama konusu defalarca yerel gazetelerde ve sosyal medyada defalarca gündeme getirilmesine rağmen bazı bilinçsiz vatandaşlar ısrarla araçlarını buralarda yıkamaya devam ediyor.

Halbuki bu çeşmeler vatandaşların daha kaliteli su içmesi için yapıldı. KOSKİ yetkilileri ise vatandaşları uyararak, vatandaşların tatlı su çeşmelerinde araçlarını yıkayan şahısları araç plakaları ile birlikte KOSKİ'ye ihbar etmeleri çağrısında bulundu.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum