LÖSEV’de 'Kurban' vekaleti başladı

LÖSEV’de 'Kurban' vekaleti başladı

Kurban Bayramı’na 3 hafta kala yardım hazırlıklarını tamamlayan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), hayırseverlerin kurban bağışlarını bekliyor.

Kurban Bayramı’na 3 hafta kala yardım hazırlıklarını tamamlayan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), hayırseverlerin kurban bağışlarını bekliyor. Bu yılki Kurban Bayramı çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla gazetemize ziyaret eden LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Macide Ercan ve LÖSEV Sosyal Hizmetler Sorumlusu Gülhan Erbil, Konya’nın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Löseminin 1990’lı yıllarda tedavi başarısının yüzde 20 civarlarında olduğunu kaydeden Macide Ercan, “Son yıllarda uyguladığımız kişiye özel tedavi protokolleri ve mükemmel bakım ile şimdi yüzde 90 oranlarında iyileştiriyoruz. Ancak tedavileri tam 3 sene sürüyor ve inanılmaz masraf yapılıyor. Onlar; çok temiz, hijyenik ortamlarda yaşayıp; et, süt, protein, vitamin yönünden zengin beslenecekler. Yaşıtları gibi oyunlar oynayacak, okula gidecek ve en önemlisi de moralleri çok iyi olacak, hayata sımsıkı bağlanacaklar” dedi. Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e destek beklediklerini ifade eden Ercan, “LÖSEV’e vekalet vererek hem kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir, hem de lösemili ve kanserli çocuklarımıza hayat verebilirsiniz. Bu seneki kurban bağış bedeli 570 lira olarak belirlendi. Aynı zamanda yüce Allah’a yakınlaşmak için kurban ibadetimiz gereği vekâletinizle kurbanlarınızı keserek, yaşamak için desteğimize ihtiyaç duyan lösemili ve kanserli çocuklarımıza ulaştırıyoruz. Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek hem kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir hem de bu bağışlarınızla lösemili ve kanserli çocuklarımıza hayat verebilirsiniz” diye konuştu.

BAĞIŞIMI NASIL YAPABİLİRİM?

LÖSEV’e kurban bağışı yapmak isteyenlerin izleyeceği yol hakkında da bilgi veren Ercan, “

Türkiye’deki bütün bankaların şubelerinden bağış ekranları aracılığıyla herhangi bir masraf ödemeden LÖSEV hesabına bağışınızı yapabilirsiniz. www.losev.org.tr adresimizden kurban bağışı linkine tıklayarak güvenli bir şekilde bağışınızı yapabilirsiniz. İnteraktif bankacılık işlemlerinizde kişisel veya kurumsal hesabınızın bulunduğu bankanızın web sayfasından ‘bağış’ bölümüne girip ‘LÖSEV’ i seçerek bağışlarınızı yapabilirsiniz. İnternet sayfamızdan Kurban Bağışı formunu doldurarak bize gönderebilirsiniz. LÖSEV Şubelerine gelerek çayımızı içerken elden veya telefonla bilgi vererek yapılabilir, kredi kartınızla bağışınızı ödeyebilirsiniz. Türkiye’nin her köşesindeki PTT Şubelerinden 120660 No’lu posta çeki hesabı ile hiçbir masraf demeden bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’deki lösemi hastası 14 bine yaklaşırken, Konya’da 100’ün üzerinde lösemi hastası bulunuyor.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.