Ligin en dişli takımı olacağız

Ligin en dişli takımı olacağız

Konya Süper Amatör Lig ekiplerinden Ereğlispor teknik direktörü Mehmet Uğurluel, " İstediğimiz oyun şablonunu oturtup ve takım ruhunu en kısa zamanda yakalayarak, ligin dişli takımlarından biri olmayı istiyoruz" dedi

Ayağının tozu ile Ereğli Stadyumu'nda idmanlara başlayan Ereğlispor Teknik Direktörü Mehmet Uğurluel, yaptığı açıklamada, ilk hedeflerinin iyi bir planlama yaparak, uzun yıllar kendinden söz ettirecek bir Ereğlispor meydana getirmek olduğunu söyledi. Mehmet Uğurluel, “Gönül isterdi ki yeni sezona geçen yılki takımın iskeletini bozmadan yerli ve yabancı oyuncu takviyesi ile devam edelim. Ancak bu olmadı zaten geç kaldık. Biz de genç ve güçlü bir takım oluşturarak, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz” diye konuştu.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Takımın kadro olarak değiştiğini vurgulayan Uğurluel, "Tek hedefimiz geçen yıl Bölgesel Amatör Ligi'nde zor mağlup olan takım görüntüsünü, bu yılda da devam ettirip, daha çok kazanan bir takım olmak. Lig bittiğinde ilk sırada yer almak için elimizden geleni yapacağız. Tabi ki bu da kaliteli ve nokta transferlerden geçiyor “ dedi.

TRANSFERİ BİTİRECEĞİZ

Ereğlispor Teknik Direktör Uğurluel, “Geçen seneki takımdan sadece 7-8 oyuncumuz var onlarla görüştük anlaştık. Şu ana kadar dış transferde süper amatörde şampiyon olan takım kadrosunda bulunan İbrahim ve kaleci Engin’le görüştük anlaştık. Halen 7 oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor en kısa zamanda transferi bitireceğiz” sözlerini kullandı.

İSTİKRARLI BİR TAKIM OLACAĞIZ

Bu yıl özellikle 2 kaleci transferi yapacağız şeklinde konuşan Uğurluel, “Diğer her bölgede de birbirini aratmayacak ikişer oyuncu alarak istikrarlı bir takım oluşturup. İstediğimiz oyun şablonunu oturtup ve takım ruhunu en kısa zamanda yakalayarak, ligin dişli takımlarından biri olmayı istiyoruz” şeklinde konuştu.

GÜVENLERİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Mehmet Uğurluel, son olarak, “Özellikle burada Sayın Belediye Başkanımız Özkan Özgüven Bey başta olmak üzeri kulüp başkanımız Sayın Mehmet Güngör’e, Genel Kaptanımız Önder Akgül’e, yöneticilerimiz Bayram Özbilgiç ve Türkay Özerdal’a bize verdikleri sonsuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Onların bize olan güvenini boşa çıkarmamak adına mücadele edeceğiz. Ereğlispor taraftarını da her zaman ki gibi takımlarını desteklemeye davet ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.