Ligin altı karışık

Ligin altı karışık

Spor Toto Süper Lig’in bitimine 4 hafta kala büyük bir heyecan yaşanıyor.

Spor Toto Süper Lig’in bitimine 4 hafta kala büyük bir heyecan yaşanıyor. Ligin alt sıralarında bulunan takımlar arasında ise büyük bir çekişme yaşanıyor. Torku Konyaspor ise Çaykur Rizespor’a mağlup olarak 34 puanda kaldı ve düşme korkusunu yakında hissetmeye başladı. Spor Toto Süper Lig’in ikinci devresinde Okan Buruk’un takımın başına geçmesiyle çıkış yakalayan Elazığspor ise son haftalarda istikrarsız bir görüntü sergiliyor. 31 puanla düşme potasının hemen üstünde bulunan Elazığspor’un, kalan 4 haftada işinin bir hayli zor olacağı görülüyor. Okan Buruk’un öğrencileri, Galatasaray, Medical Park Antalyaspor (D), Beşiktaş ve Çaykur Rizespor (D) ile oynayacak.

Ligin son üç sırasında ise 30 puanlı Kayseri Erciyesspor, 28 puanlı Medical Park Antalyaspor ve 26 puanlı Kayserispor bulunuyor. Hikmet Karaman yönetimindeki Kayseri Erciyesspor, kalan haftalarda Eskişehispor (D), Gaziantepspor, Bursaspor ve Galatasaray (D) ile karşılaşacak. Buradan puanlar çıkarmak isteyen Karaman'ın öğrencileri lig'de kalmayı hedefliyor. Teknik direktör Fuat Çapa yönetimindeki Medical Park Antalyaspor ise aldığı Sivasspor mağlubiyetinin ardından Kasımpaşa (D), Elazığspor, Gençlerbirliği (D) ve Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'in son sıraya demir atan Kayserispor ise Kardemir Karabükspor, Eskişehirspor (D), Torku Konyaspor (D) ve Fenerbahçe ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.