Ligde Aradığını Bulamayan Trabzonspor, Avrupa'ya Kilitlendi

Ligde Aradığını Bulamayan Trabzonspor, Avrupa'ya Kilitlendi

Spor Toto Süper Lig’in ilk 4 haftasında beklentileri karşılamayan Trabzonspor’da gözler Avrupa’ya çevrildi. Türkiye liginin aksine Avrupa’da başarılı sonuçlar alan bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki ikinci maçında perşembe...

Spor Toto Süper Lig’in ilk 4 haftasında beklentileri karşılamayan Trabzonspor’da gözler Avrupa’ya çevrildi. Türkiye liginin aksine Avrupa’da başarılı sonuçlar alan bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki ikinci maçında perşembe günü sahasında Polonya temsilcisi Legia Varşova’yı ağırlayacak. İlk maçta deplasmanda Metalist Kharkiv’i 2-1 yenen temsilcimiz, Varşova maçını da kazanarak gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmayı planlıyor. Bordo-mavililer, zorlu sınavdan alacağı 3 puanla aynı zamanda Süper Lig’de üzdüğü taraftarının gönlünü de almak istiyor.

Zorlu maçın hazırlıklarına devam eden Trabzonspor’da başta yönetim ve teknik heyet, futbolcuları Varşova maçına motive etmek için yoğun çaba harcıyor. Süper Lig’de alınan 4 beraberlik sonrası eleştirilerin hedefi olan bordo-mavililer, bu olumsuz havanı Legia Varşova maçıyla tersine döndürmeyi hedefliyor.

Talebelerine Varşova maçının önemini anlatan teknik direktör Vahid Halilhodzic, bu maçtan galibiyetle ayrılmaları halinde gruptan çıkma yolunda çok önemli bir adım atmış olacaklarının altını çiziyor. Futbolculardan yeteneklerini tam olarak sahaya yansıtmalarını isteyen tecrübeli hoca, Varşova’yı yenerek taraftarların gönlünü almaları gerektiğini dile getirdi.

Sakatlıklar ve geç yapılan transferlerden dolayı ideal 11’ini bulamayan bordo-mavililerde, Varşova maçı öncesi sakatların çokluğu yine can sıkıyor. Tedavileri devam eden Mustafa Yumlu, Aykut Demir ve Özer Hurmacı’nın perşembe günü kadroda olması beklenmiyor. Ağrıları olduğu gerekçesiyle İstanbul Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında oynamayan Mustafa Yatabare’nin durumu ise belirsizliğini koruyor. Aynı şekilde Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmayan Constant’ın ise perşebe günü kadroda yer alması bekleniyor. Bordo-mavililerde sakatlarla ilgili tek sevindirici haber ise Jose Bosingwa’dan geldi. Uzun süredir takımdan ayrı kalan tecrübeli futbolcunun teknik direktör Vahid Halilhodzic’in görev vermesi halinde oynayabilecek duruma geldiği öğrenildi.

PASSOLİG’İ OLMAYANLARA TEK MAÇLIK KART

BU arada, zorlu maçta taraftar desteğini tam olarak arkasına almak isteyen Trabzonspor yönetimi, Varşova maçına yönelik tek maçlık bilet satışı yapacak. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, taraftarlardan gelen talebi değerlendiren yönetimni, Legia Varşova maçı öncesi yeni bir uygulamaya gittiği belirtildi. Buna göre, bordo-mavili taraftarlar, mevcut PASSOLİG kartlarına bilet yüklemesini maç saatine kadar yapabilecek. Bunun dışında PASSOLİG kartına sahip olmayan taraftarlar ise sadece maç günü stadyum gişelerinden tek maçlık kart alabilecek.

Tek maçlık kart fiyatları ise şöyle: Kale arkası 30, maraton 50, kapalı kenar 80, kapalı orta 100, VIP 200, VIP özel C-I arası 500, ve VIP özel A-B sırası 1.000 TL.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.