Ligde 36. Randevu

Ligde 36. Randevu

Atiker Konyaspor, bugün sahasında oynayacağı Trabzonspor ile Spor Toto Süper Lig'de 36. kez karşılaşacak.

 

İki takım arasında geride kalan 35 lig maçında Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 18-9 üstünlüğü bulunuyor, 8 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Atiker Konyaspor 35 maçında rakibine 37 gol atarken kalesinde 52 gol gördü.

Sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan maça hakem Mete Kalkavan’ın kararları damga vururken yeşil-beyazlı ekip sahadan 3-0’lık yenilgi ile ayrılmıştı.

İKİ OYUNCU CEZALI 4 OYUNCU SINIRDA

Atiker Konyaspor Alanyaspor ile karşılaştığı maçta tam 6 sarı kart görmüştü. Sarı kart gören oyuncular arasında bulunan Ali Turan ve Yatabare cezalı duruma düştü. İki oyuncu bugün oynanacak Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Stoper mevkiinde görev yapan Uğur Demirok ise cezasını tamamladı. Tecrübeli oyuncunun bu maçta Volkan Fındıklı veya Jevtovic ile birlikte görev alması bekleniyor. Ali Turan ve Yatabare’nin cezalı olduğu karşılaşmada Adis Jahovic, Amir Hadziahmetovic, Paolo Hurtado ve Jens Jonsson kart sınırında bulunan oyuncular arasında.

Trabzonspor’da ise Majid Hosseini kart cezalısı Caleb Ekuban, Vahid Amiri, Kamil Ahmet Çörekçi ve Filip Novak ise sınırda olan isimler.

HALİS ÖZKAHYA İLE 31. MAÇ

Atiker Konyaspor’un Trabzonspor ile oynayacağı maçı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya bu maçla birlikte yeşil-beyazlı ekibin 31. maçını yönetecek. Atiker Konyaspor Halis Özkahya’nın yönettiği daha önceki 30 maçta 9 galibiyet 13 beraberlik 8 yenilgi aldı. Tecrübeli hakem bu maçlarda yeşil-beyazlı ekibe 54 sarı 4 de kırmızı kart gösterirken rakiplere ise 58 sarı 5 kırmızı kart çıkardı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.