Lifeproof iPhone 6'ları gözü gibi koruyor!

Lifeproof iPhone 6'ları gözü gibi koruyor!

Lifeproof kılıfların iPhone 6 telefonlar için en iyi koruma sağladığı belirtildi.

Taşınabilir cihazlarımızı zaman zaman düşürürüz. Çoğunlukla düşürme sonucu elektronik cihazlarımız büyük zarar görür. Hele düşürdüğümüz cihaz bir  akıllı telefonsa zarar bazen tamir edilemeyecek büyüklükte olabilir.

Uzmanlar özellikle iPhone 6 sahiplerine Lifeproof marka kılıf kullanmasını öneriyor. Lifeproof, iPhone 6'ları ağır hasardan korumak için biçilmiş kaftan. Öyle ki Lifeprrof kılıf sayesinde 2 metreden düşürseniz bile iPhone 6'nıza hiçbir şey olmuyor.

iPhone 6'lara düşürme ve çarpma karşısında deyim yerindeyse askeri standartta bir koruma sağlayan Lifeproof kılıflarının bir diğer önemli özelliği ise "IP68 sertifıkası"nın bulunması. Bu şu demek: Lifeproof kılıfı olan iPhone 6 telefonu 2 metre derinlikte bir suya düşse ve orada  1 saat kalsa dahi asla su geçirmez. Ayrıca lifeproof kılıfları telofonunuzu toza, kara ve çizilmeye karşı korur. Lifeproof size bütün bu korumaları sağlarken,  telefonunuzun "touch ID" özelliği başta olmak üzere  tüm özelliklerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Alt bölümde ve sonraki sayfalarda iPhone 6'ları suya ve darbelere karşı koruyan Lifeproof kılıfa göz atabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.