LCS3 Konya'da tanıtıldı

LCS3 Konya'da tanıtıldı

Legrand Yapısal Kablolama Sistemleri Bayisi, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği yeni nesil LCS3 Yapısal Kablolama Sistemleri’nin tanıtımını sürdürüyor. Bu kapsamda Lengrand'ın bu seferki durağı ise Konya oldu

Konya’da LCS3 tanıtımı gerçekleştirildi. Ramada Otel'de gerçekleştirilen lansman toplantısına Legrand Ülke Müdürü Levent Ilgın, LCS 3 Ürün Müdürü Ali Yay, Most Enerji- Network Şirket Müdürü Rıdvan Şeker ile bayiler katıldı. Ayrıca Legrand, ürünün tüm detaylarını sektör temsilcilerine  anlattı. Legrand ürün müdürleri, yeni fonksiyonları ve genişletilmiş ürün gamıyla LCS3’ün LAN ve Data Center pazarındaki global yatırımcıların, uygulamacıların ve sistem entegratörlerinin projelerinde daha yüksek performans, verimlilik ve esneklik elde edebileceği çözümler sunuyor. Ayrıca ürün müdürleri katılımcılara , 25 Gb/s ve 40 Gb/s Base-T Ethernet uygulamaları sayesinde veri merkezlerde ve IT odalarında yüksek kapasitenin ismi olan LCS3 ile Legrand’ın kullanıcısına 25 yıllık sistem performans garantisi sözü verdi.

BİZE GÖSTERİLEN İLGİDEN MEMNUNUZ

Most Enerji- Network Şirket Müdürü Rıdvan Şeker,  yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi.  Most Enerji'nin Konya’da enerji ve telekomünikasyon üzerine hizmet veren bir firma olduğunu hatırlatan Şeker, Legrand ve İnforn’ın bayisiyi olduklarını da aktardı. "Bugün burada Legrand’ın yeni kablolama sistemi LCS3’ın lansmanını yapıyoruz. LCS3 bizlere yüksek kablolama sağlıyor" diyen Şeker, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü:  "Binalarda data iletişimin daha hızlı yapılmasını sağlayan dünyadaki ender sistemlerden birisi. Ürün lansmanı Türkiye’de 6 ilde gerçekleşiyor. Lansmanımızı Konya’da da yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Konya- Karaman- Aksaray bayilerimizin lansmanımza göstermiş oldukları ilgiden oldukça memnunuz. Legrand dünyadaki lider firmalardan birtanesi. Kurulacak sistemin tamanında Legrand kullanılması halinde 25 yıl garanti veriyoruz."

İLK 3 AYDA YÜZDE 40 BÜYÜME SAĞLADIK

Legrand Ülke Müdürü Levent Ilgın da, Konya'da böyle bir program düzenlemelerinin çok anlamlı olduğuna dikkat çekti. Legrand grup olarak bütün zorluklara rağmen büyüdüklerini söyleyen Ilgın, "Ekonomik koşullar ne olursa olsun istikrarlı olarak büyümeyi sürdürüyoruz" şeklinde konuştu. Büyümelerinin altında yatan en önemli sebebin Ar-Ge yatırımları olduğunu kaydeden Ilgın, "Her sene 250-300 milyon Euro yeni ürünler geliştirmek için Ar-Ge yatırımları gerçekleştiriyoruz ve çok ciddi insan gücü sayesinde bütün ülkelerde Ar-Ge grupları ile birlikte ileri teknolojileri sizlerle buluşturuyoruz. LCS3 sayesinde sektördeki aktifliğimizi pekiştireceğimizi inanıyoruz. Legrand Türkiye gurubu olarak geçtiğimiz yılı yüzde 25 büyüme ile kapattık. Bu sene ilk üç ayımızı yüzde 40 büyüme ile kapattık.Programımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim”  açıklamalarında bulundu.

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.