Lazer operasyonu ile gözlüklerden kurtulun

Lazer operasyonu ile gözlüklerden kurtulun

Dünyagöz Konya’nın uzman hekimi Op. Dr. Mehmet Gülmez, gözlük veya lens kullanmak istemeyen kişilerin modern teknoloji ile gözlüklerinden kolayca kurtulabileceklerini, ertesi gün normal hayatlarına devam edeceklerinin altını çizdi.

Op. Dr. Mehmet Gülmez “Miyop, hipermetrop ve astigmatın tedavisinde kullanılan ve Refraktif Cerrahide bütün dünyada uygulanan en yaygın yöntem olan Lazer sayesinde gözlüklerden tamamen kurtulabilirsiniz. i-lasik tedavisi uyguladığımız hastalardan birisi de yanımızda bulunan Gonca hanımdı. Hastamız Havva Gonca Hanım’ın her iki gözünde 8 numara miyopu vardı. Lazer operasyonundan bir gün sonra numaraları sıfırdı ve okuluna gidebilecek konforu mevcuttu. 18 yaşın üzerinde Miyop, Hipermetrop, astigmatı olan ve kornea yapısı ile kalınlığı yeterli olan hastalar lazer ameliyatı olabilirler. Her hastanın detaylı muayenesi ile birlikte; kornea topografisi ve göz kuruluğu testi yapılır. Eğer hastanın göz yapısı ameliyata uygunsa lazerle tedavi uygulanır. Lazer hakkında yanlış bilinen birkaç konu var, kısaca bu konulara da açıklık getirmek istiyorum. Lazer tedavisi FDA onaylı tamamen güvenli bir teknolojidir ve körlük riski bulunmamaktadır. Lazer ameliyatı ileride ihtiyaç duyulabilecek herhangi başka bir göz tedavisine, buna katarakt ameliyatı da dahil, engel ya da sebep değildir. Lazer tedavisi sonrasında ömür boyu değil sadece ilk birkaç ay göz damlası kullanılması yeterlidir. Ömür İsterseniz hastamızın lazerden sonraki görme durumunu kendisinden dinleyelim” şeklinde konuştu.

Havva Gonca Kayhan ise artık gözlüksüz bir hayatı olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, “Dünyagöz Konya’ya lazer tedavisi için geldiğimde doktorumun belirttiği konularda tedirginlik yaşıyordum. Bugün lazer tedavisinden sonraki son kontrolüme geldim. Artık gözlüğe bağlı kalmadığım için çok mutluyum çünkü ciddi bir görme sorunum vardı. Lazer tedavisi olduğum gün eve gidip dinlendim ve ertesi gün tekrar normal hayatıma devam ettim. Lazer operasyonunun vermiş olduğu bu rahatlığı gözlük kullanan herkese tavsiye ederim. Doktorum Mehmet Bey’e de bu başarılı operasyon için çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.