Lazer Epilasyon Uygulaması Kaç Yaşından Sonra Yapılabilmektedir?

Lazer Epilasyon Uygulaması Kaç Yaşından Sonra Yapılabilmektedir?

Lazer Epilasyon Uygulaması Kaç Yaşından Sonra Yapılabilmektedir?

Kadınların cilt bakımı için olmazsa olmazlar arasında yer alan epilasyonda, bazı noktalara dikkat edilmelidir. Özellikle daha kalıcı bir çözüm sunduğundan dolayı son dönemlerde daha fazla ilgi çekmektedir. Üstelik sadece kadınlar için değil, erkekler için de lazer epilasyon hizmeti sunulmaktadır. Bu bakımdan cilt bakımına önem veren ve istenmeyen tüylerden kurtulmak isteyen kişiler, en iyi merkezlerden epilasyon hizmeti alabilir. Lazer epilasyonda en çok merak edilen detaylardan birisi, kaç yaşından itibaren operasyonların yapılabileceğidir.

Lazer Epilasyonda Yaş Sınırı Nedir?

Epilasyon yaptırmak isteyen kişiler için klasik yöntemlerde herhangi bir yaş sınırı olmasa da lazer epilasyonda yaş sınırı vardır. Genellikle için ergenlik dönemi dikkate alınır. 15-16 yaştan itibaren hormonal olarak bir sorun olmaması halinde lazer epilasyon uygulanabilmektedir. Bu yaşlarda daha çok bacak ve koltuk altı gibi bölgelere yönelik operasyonlar yapılmaktadır. Kadın doğum uzmanı ya da diğer uzmanlardan epilasyon için kontrol yaptırılarak, epilasyon için kişinin uygun olup olmadığı kontrol edilebilir.

Epilasyon ile birlikte tüylerde azalma ve tamamen bitme görülebilir. Kesin bir çözüm olarak görülse de ilerleyen yıllarda yeniden tüylenme görülebilmektedir. Bu tür durumlarda kısa seanslarla yeniden operasyon gerekebilir. Böylece kişilerin tüy sorununu kolay bir şekilde halledebilmesi de mümkün olur. Özellikle lazer etki sayesinde tüylerin kökten kurutulması söz konusu olduğundan dolayı klasik ağda yöntemlerinde olduğu gibi yeniden tüy çıkması mümkün değildir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.