Lazer Epilasyon Artik Acısız ve Agrısız

Lazer Epilasyon Artik Acısız ve Agrısız

Lazer Epilasyon Artik Acısız ve Agrısız

Son zamanların en çok ragbet gören istenmeyen kıllardan kurtulma yöntemi, Buz Lazer Epilasyon. Diger lazer epilasyon cihazlarına oranla çok daha hizli sonuç veren ve seans süreleri çok daha az olan bir diode lazer teknolojisinden bahsediyoruz, Buz Lazer – Soprano ICE. Bu cihaz Ütüleme Epilasyon teknolojisini ilk bulan ve dünyadaki lazer epilasyon piyasasını sallayan teknolojinin devamı.

Özellikle piyasasında çok hızla yayılan Buz Lazer – Soprano ICE markasi, her geçen gün hizmet verdigi klinik sayısını da arttırmaya devam ediyor. Erkekler de lazer epilasyon alanınıda çok büyük bir açığı kapayan bu teknoloji özellikle acıya dayanamayan erkekler tarafından çok tercih ediliyor, erkeklerde lazer epilasyon dendiğinde artık Buz Lazer – Soprano ICE öne çıkmıs durumda. Istanbul lazer epilasyon klinikleri arasında Buz Lazer – Soprano ICE kliniklerinin tamamı erkek hastalara da hizmet veriyor.

Erkekler İçin Lazer Epilasyon Buz Lazer Kliniklerinde

dendiğinde erkek hastalar uygulama yaptiracak klinik bulmakta zorlanıyorlardı, lazer epilasyon sadece bayanlar için olan bir uygulama gibi algilanıyordu ancak tüm Buz Lazer – Soprano ICE klinikleri erkek hasta kabul ediyorlar ve uygulama yaptiran erkeklerin sayısı da hızla artmakta.

Nişansaşı civarinda hizmet veren köklü bir klinigin sahibi, ünlülerin doktoru, Dr.Mustafa Karataş, kendi kliniginde Buz Lazer – Soprano ICE teknolojisini kullanmaya başladigindan beri, erkek hastalarindan çok talep aldigini ve uygulama yaptiran erkek hastalarin acısız ve ağrı olmadan kisa süreli seanslarla istenmeyen tüylerinden kurtuldugunu belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.