Lara Koleji'nde Esol Başarıları Devam Ediyor

Lara Koleji'nde Esol Başarıları Devam Ediyor

Özel Nevşehir Lara Koleji, dünyaca ünlü Cambridge Üniversitesi’nin hazırladığı İngilizce dil sınavında dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi. 67 öğrencinin katıldığı ve geçen yılın ekim ayından beri hazırlığı yapılan...

Özel Nevşehir Lara Koleji, dünyaca ünlü Cambridge Üniversitesi’nin hazırladığı İngilizce dil sınavında dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi.

67 öğrencinin katıldığı ve geçen yılın ekim ayından beri hazırlığı yapılan sınavın sonucunda Lara Koleji öğrencileri büyük başarı gösterdi. İngiltere’deki Cambridge Üniversitesi’nden gelen soruların sorulduğu sınavda, dinlediğini anlama, güzel konuşma, yazabilme ve okuyabilme kategorilerinden soruları çözen Lara Koleji öğrencileri başarı sertifikalarını aldı.

Lara Koleji İngilizce öğretmenlerinden Sadık Gedik “Yaşadığımız iletişim çağının vazgeçilmezlerinden olan dil eğitimini çok önemsiyoruz. Öğrencilerimizin dil öğrenmedeki gayretlerinin uluslar arası geçerliliğine yardımcı olması adına başlattığımız Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) çalışmalarımıza katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Flayers, movers, starters ve cat kategorilerinde yarışan öğrencilerimiz büyük başarı gösterdi. Dünyanın birçok yerinde uygulanan bu sınav sayesinde çocuklarımızın dil öğrenme seviyesini ölçebiliyoruz. 800 yıllık geçmişe sahip Cambridge Üniversitesi 1858 yılından beri profesyonel ve objektif olarak dünyada her yıl 3 milyon kadar öğrenciye 135 ülkede bu sınavı uygulamaktadır" dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.