Landini’nin yeni gözdesi: 6C serisi

Landini’nin yeni gözdesi: 6C serisi

Dünya’nın en köklü traktör üreticilerinden olan Landini Traktör’ün son teknoloji ürünü olan 6C Serisi traktörler çiftçilerin dikkatini üzerinde topladı.

Landini Traktör Konya Ana Bayii Osmanlı Sancağı Tarım Genel Müdürü İsmail Derinöz, Anadolu Motor güvencesiyle Konya’da satışa sundukları traktörlerin ileri teknoloji ve üstün donanımlarıyla öne çıktığını ifade etti. Çiftçilerin ihtiyaç duyabileceği özellikleri traktörleri fuarda sergilediklerini kaydeden Derinöz, “Landini 130 yıllık dev bir firma. İtalya’nın lider firmalarından birisi. Hem satış hem de satış sonrası hizmetlerde Anadolu Motor güvencesiyle çiftçilerimiz tüm ihtiyaçlarına anında cevap veriyoruz”dedi.

Konya Tarım Fuarı’nda 6C Serisi’nin ön plana çıktığını ifade eden Osmanlı Sancağı Tarım Genel Müdürü İsmail Derinöz, “Common Rail motor teknolojisinin kullanıldığı bu serimizde düşük yakıt tüketimi, aks süspansiyonu, geniş iç hacim ve üstün beygir gücü dikkat çekiyor. Çiftçilerimizin ihtiyaç duyacağı tüm donanımlar diğer traktör seçeneklerimizde olduğu gibi 6C serisinde de yer alıyor. Fuarda gördüğümüz ilgiden oldukça memnunuz. 2017 yılında Konya olarak yine büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Hakan ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.