Laleli: Sapkınlığı engelleyin

Laleli: Sapkınlığı engelleyin

AB uyum yasaları diyerek eşcinsellere dernek kurma hakkı verildiğini ifade eden HAY-DER Genel Başkanı Nevzat Laleli, “Lut kavminin, helak olmalarına sebep tamamen eşcinseller değildi. İçlerindekiler bu sapkınlığa müdahale etmediler” dedi

Hayırda Yarışanlar Derneği (HAY-DER ) Genel Başkanı Nevzat Laleli, geçtiğimiz günlerde eşcinsel dernekleri tarafından düzenlenen yürüyüş hakkında bir basın açıklaması yayınladı. “Allah bütün canlıları bir erkek ve bir dişi olarak yaratmış, erkek ve kadınlara nikâh bağı ile bağlanarak evlat yetiştirmelerini istemiştir” diyen Laleli, “Bu şerleri kınıyoruz. Bizler, HAY-DER olarak yapılan bu soysuzluğu kınıyor, onlara bu kapıları açanları ve kucak açanları, Azizi milletimizin iyi tanımasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi. Laleli, açıklamasına şöyle devam etti: “11Ramazan’da bir rezillik sergilendi İstanbul’dan. Önlerindeki yasal engel kaldırılınca, ağa babalarınca, sokaklara döküldü hepsi. Eş cinsellerden bahsediyoruz. AKP Hükümeti AB uyum yasaları diyerek Eş cinsellere dernek kurma hakkı verdi ya, bunlar orada toplanıp, yapılacak bütün sapıklıkları birer birer ortaya dökmeye başladılar. Bundan 6 ay kadar önce iki erkek İstanbul ‘da evlendiğini ilan etti. Şimdi de “Niçin yaratıldığından habersiz” insanlar, İstanbul’da yürüdüler. Hem de ne yürüyüş. Müslümanlar için mübarek kabul edilen 3 aylardan Recep ve Şaban ayını kendileri gibi iki erkek kabul ederek, onların aşkına ‘Ramazan engel olamaz bize’ diye bağırdılar. Şimdi bu eserlerinizle, ne kadar övünseniz azdır. Ey onlara bu kapıları açanlar. Ve tabii ‘Sakallı hüsnüler, ampul hasanlar, kasketli emmiler…’”

LUT KAVMİ DE BU YOLDAYDI

Allah’ın (C.C.) iki ayrı insanın nikâhsız yaklaşmalarına bile izin vermediğini, aynı cinsin birbirine yaklaşmalarını Lut kavmini helak ederek, gelecek nesillere de gösterdiğini ifade eden Laleli, açıklamasına şöyle devam etti: “Lut kavmi, bu günkü torunları gibi erkekle erkeğin ve kadınla kadının evlenmesini istiyorlardı. Kur’an-ı Kerim, hem bu hareketleri kötülemekte ve hem de bunu yapanları. Onlara; ‘Siz, ne cahil bir kavimsiniz ‘diyordu. Lut kavminin, peygamberin eşi de dâhil olmak üzere helak olmalarına sebep olan şey tamamının eşcinsel olmaları değildi. İçlerinde eşcinsel olmadığı halde bu sapkınlığa müdahale etmeyen ve peygamberlerine de sana ne başkalarının özel hayatından diyen (eşi de dâhil) insanlarda sapıklarla birlikte taş yağmurunda yok edilmişlerdir. Allah bize bunları masal olsun diye değil, ‘Düşünüp tutasınız ve ibret alasınız’ diye anlatmaktadır. Lut kavmini gökten yağan taş yağmuru ile helak eden Allah, aynı yolun yolcularını, yasaları değiştirerek onlara bu kapıyı çanları, onlara alkış tutanları da helak edecektir. Ve bazen bela umumi gelir. Sadece bu kötülüğü yapanları değil, kötülüğe engel olmayanları da yakar ateş.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.