Kuyumcuyu Darp Eden Hırsızlar Bilezikleri Alarak Kaçtı

Kuyumcuyu Darp Eden Hırsızlar Bilezikleri Alarak Kaçtı

Bahçelievler'de bir kuyumcuya gelen hırsızlar işyeri sahibini silahla darp ederek, 600 gr değerindeki bilezikleri alarak kaçtı. Olay anları güvenlik kameralarına da yansıdı. Polisin tahkikatı sonucu olaya karışan 4 zanlı gözaltına alınarak...

Bahçelievler'de bir kuyumcuya gelen hırsızlar işyeri sahibini silahla darp ederek, 600 gr değerindeki bilezikleri alarak kaçtı. Olay anları güvenlik kameralarına da yansıdı. Polisin tahkikatı sonucu olaya karışan 4 zanlı gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece, zanlılardan 2'si tutuklanarak cezaevine kondu.

Olay 24 Kasım'da Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre silahlı 4 kişi bir kuyumcuya gelerek altın alma bahanesi ile işyeri sahibi ile konuşmaya başladı. Bu arada bilezikleri inceleyen hırsızlar kuyumcuya silah doğrulttu. Ardından işyeri sahibini darp eden hırsızlar, 600 gr değerindeki bilezikleri gasp ederek kaçtı. Olay anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Hırsızlık üzerine olay yerine polis çağrıldı. Görüntüleri izleyen polis hırsızların kimliklerini tespit etti. Asayiş ekipleri yaptıkları operasyonda, Gürcistan uyruklu G.K. (23), E.M. (26), L.M. (34), T.K. (24) ve Z.K. (36) isimli erkek şahıslar Fatih'te gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen şahıslardan E.M. ve T.K., tutuklanarak cezaevine kondu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.