Kutlu Doğum Gecesi'ne davet

Kutlu Doğum Gecesi'ne davet

İrdaş Dayanışma Vakfı ile Verenel Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Kutlu Doğum” programı yarın saat 20:30’da Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

İrdaş Dayanışma Vakfı ile Verenel Derneği’nin ortaklaşa düzenleyeceği “Kutlu Doğum” programı hakkında bilgi verilmek üzere Gülbahçe Restaurant’ta basın toplantısı düzenledi. İrşad Dayanışma Vakfı ve Verenel Derneği adına açıklama yapan Ahmet Akçeel, programın 19 Nisan Cumartesi günü Konya Ticaret Odası Konferans Salonu saat 20:30’da gerçekleşeceğini söyledi. Programı tüm Konyalıları davet eden Akçeel, “Hayat kitabımız, kelam sırrı Kur’an’ın en muhteşem örneği, yüce Allah’ın yâd-ı cemiline yemin ettiği ‘Usve-i hasene’ olan, kainatın hilkat sebebi, risalet güneşi Hz. Muhammed’in doğumunun 1443. sene-i devriyesinde ülkemizin her köşesinde büyük etkinlikler düzenlenmektedir. 1967 yılında Tokat’ta acizane yaktığımız çoban ateşi bütün ülkeyi kısa zamanda bir baştan bir başa ışık ışık sardı. Devletin ve sivil toplum kuruluşlarının gündemine girdi. Ne mutlu bizlere. Dünün Kutlu Doğum sloganı, ‘Dünya O’nu anıyor, dünya O’nu arıyor’ bugünün sloganı ise ‘Dünya O’nu okuyor’ şeklindedir” dedi.  Programa konuşmacı olarak İlahiyatçı Yazar Ali Ramazan Dinç hoca efendinin katılacağını kaydeden Akçeel, vakıflarının  bütün sosyal ve kültürel etkinliklerinde yanlarında olan Konya basınını da teşekkür etti.

Kutlu Doğum programı şu şekilde gerçekleşecek: “Açılış-İstiklal Marşı, Afganlı Mutiullah tarafından Kur’an’ı Kerim tilaveti, sinevizyon-şiir, Şemail-i Şerif, Ali Ramazan Dinç’in konuşması, plaket takdimi ve kapanış.”

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum