Kütahya’da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Kütahya’da Trafik Kazası: 4 Yaralı

İstanbul’dan avlanmak için Kütahya’ya gelen otomobil Kütahya Eskişehir karayolunda kaza yaptı. Kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.    Kaza; Kütahya Eskişehir karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. İstanbul Pendik’ten...

İstanbul’dan avlanmak için Kütahya’ya gelen otomobil Kütahya Eskişehir karayolunda kaza yaptı. Kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

    Kaza; Kütahya Eskişehir karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. İstanbul Pendik’ten Kütahya’ya avlanmak için gelen Ramazan Sancak idaresindeki 34 EG 7351 plakalı otomobil, Kütahya’ya 35 kilometre kala direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Kazayı gören diğer sürücüler tarafından otomobil içerisinden çıkartılan yaralılara sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti.

    112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından otomobil sürücüsü Ramazan Sancak ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan Necat Latifoğlu, Muzaffer Yeniay ve Abdullah Gani, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Bölümü;'ne gönderildi.

    Kazada yaralanan Abdullah Gani’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.