Kütahya Aktif Eğitimciler Sendikası, İftarda Buluştu

Kütahya Aktif Eğitimciler Sendikası, İftarda Buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası Kütahya İl Temsilciliği üyeleri, iftarda buluştu. AKTİF-SEN İl Temsilcisi Ramazan Yurt, üyelerin davete katılımlarından dolayı teşekkür etti. Filistin’de yaşananlardan ötürü gönüllerin mahzun kalplerinin...

Aktif Eğitimciler Sendikası Kütahya İl Temsilciliği üyeleri, iftarda buluştu.

AKTİF-SEN İl Temsilcisi Ramazan Yurt, üyelerin davete katılımlarından dolayı teşekkür etti. Filistin’de yaşananlardan ötürü gönüllerin mahzun kalplerinin kırık bir şekilde bayrama gireceklerini anlatan Yurt, “Gazze'de Filistinli Müslümanlara uygulanan katliam ve zulümleri sendika olarak kınıyoruz. Gazzeli çocukların başına füze ve ölüm yağması karşısında sessiz kalınamaz. Bu aıları dindirmenin yegane çaresinin de her alanda topyekün bir irfan toplumuna ulaşmaktan ve fedakarlık, diğergamlık gibi hasletlerin hayata hayat kılınmasında geçiyor." dedi.

Konuşmasında şube açmak için gerekli hazırlıkları tamamlamak üzere olduklarını ifade eden Yurt, eğitimin kangren olmuş yaralarına ancak tarafsız, sağduyulu ve adaletli bir şekilde çözüm getirilebileceğini söyledi. İftar sonrası yapılan konuşmalarda birlik, beraberlik ve kardeşliğe vurgu yapıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.