Sadık Küçükhemek

Sadık Küçükhemek

Küstah CIA

Küstah CIA

Medyadan öğrendiğimize göre, küstah CIA, Türkiye’yi doğrudan sıcak çatışma ile tehdit etmektedir. Şöyle diyor: “Ankara ve Washington arasındaki çıkar farklılıklarının iki ülkeyi çatışmaya sürüklemesi mümkündür. Raporda ABD’nin Türkiye ile sıcak çatışma ihtimaline yönelik “pek muhtemel değilse de büsbütün imkânsız değildir” demektedir. TSK, kimseye benzemez! demeyi de ihmal etmiyor.”

CIA gerekçe olarak Türkiye’nin, Suriye’de Afrin ile terör örgütü PKK/PYD işgali altındaki diğer bölgelere operasyon hazırlığı yapmasını göstermektedir.

ABD’nin gayesi, Irak ve Suriye’ye barışın gelmesi değil, bu ülkeleri sömürmektir. Bu arada Suriye’deki iç savaşı kendi lehine çevirip toprak kazanmak, petrol kuyularına hâkim olmak, bu arada Türkiye’yi içine hapsedip eskiden olduğu gibi jandarmalığını yaptırmaktır.

Türkiye bu tehdide pabuç bırakmamalı, Suriye’de terör örgütü PKK/YPG Türkiye için bir tehdit unsuru ise vakit geçirmeden müdahale etmeli.

CIA Türkiye’nin eski Türkiye olmadığının farkındadır. bu sebeple CIA’nin yan kuruluşu Rand Corporation, Türkiye’yi tehdit etmekle birlikte TSK, kimseye benzemez! demeyi de ihmal etmemektedir. Yani ABD tüm hazırlığını yaptıktan sonra saldırmalıdır, demek istiyor.

CIA, MOSSAD el ele kol kola vererek 15-20 sene önce Ortadoğu’da operasyon yapar ve Türkiye üzerinden geçer giderdi. CHP’nin içinde bulunduğu bir hükümet zamanında bir gün adı geçen ajanlar, Ortadoğu’da operasyon yapıyor ve Türkiye üzerinden elini kolunu sallayarak geçip gitmek isterlerken CHP’li dönemin İçişleri Bakanı bu ajanların yakalanması talimatını vermek ister, müsteşarı, bakanına otur oturduğun yerde aksi halde şu kurşunu bacaklarına sıkarım, der. Biz bu gerçeği o zaman basından öğrenmiştik ve bir yazımda bu gerçeği o zaman yazmıştım.

Bilmiyor musunuz? ABD’nin, yakında 11 Eylül 2001’de New York’taki İkiz Kulelere ve Pentagon’a saldırı sonucu İkiz Kulelerin yıkılması eylemine Suudi Arabistanlı teröristler katıldı diye Suudi Arabistan’ın ABD bankalarındaki parasına el koydu. Trump seçilir seçilmez ayağının tozuyla Riyad’a gitti silah sattı, hakeza Katar’a da öyle. Katar’ı komşu ülkeler vasıtasıyla rehin almaya kalkıştı, Türkiye ve Filistinlilerle arası iyi diye. Bahanesi de İhvan-ı Müslimin’i ve Mazlum Filistinlileri toprağında barındırması; bu temiz insanlara terörist demekten de utanmadı.

CIA alıştı; Ortadoğu’yu sömürmeye. Alıştı; Türkiye’nin el pençe divan durmasına. Şimdi karşısında eski Türkiye’yi göremeyince çıldırdı ve Türkiye’yi savaşla tehdit etmektedir.

CIA’nın aba altından sopa göstermesinin sebebi sadece, Türkiye’nin Suriye’de Afrin ile terör örgütü PKK/PYD işgali altındaki diğer bölgelere operasyon hazırlığı yapması değil, İİT’in, Doğu Kudüs’ü geçen hafta çarşamba günü İstanbul’da Filistin’in Başkenti ilan etmesidir. Bu karar İİT’in tarihinde aldığı kararların en önemli olanıdır. Bu karar tarihi bir karardır. Bu karar Şafakın söktüğünün bir delilidir. İnşallah yakında fecir doğar ve yer yüzü aydınlanır da ve ümmetin yüzü güler bu bağlamda mazlum ümmetlerin ve mazlum gayrimüslim ülkelerin de yüzü güler.

Bu sebeple Türkiye, küstah CIA’nın tehdidine pabuç bırakmamalı ve Suriye’de Afrin ile terör örgütü PKK/PYD işgali altındaki diğer bölgelere operasyon yapmalı. Bu operasyon, Doğu Kudüs’ün Filistin’in Başkenti ilanının yürürlüğe girmesinin ilk harcı olacaktır. Çünkü bu operasyon, ABD’nin PKK/PYD’yi yedeğine alarak Türkiye’ye rahat bir şekilde saldırmasına engel olacaktır. Ah CHP’de bu gerçeği bir anlasa Türkiye’nin şahlanmaması mümkün değildir. Temennimiz odur ki bir gün inşallah anlar da Türkiye’nin ve İslam âleminin yüzü güler.

Sonuç olarak diyoruz ki Türkiye, Küstah CIA’nın tehdidinden korkmamalı. Türkiye’nin terör örgütü PKK/YPG’ye askerî operasyonlarını genişletmeli ve Doğu Kudüs’ün Filistin’in Başkenti olmasının altyapısını tamamlamalı. Hoşça kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sadık Küçükhemek Arşivi
SON YAZILAR