Adem Turan

Adem Turan

Kuşatılıyoruz…

Kuşatılıyoruz…

Türkiye gündemi İptal edilen ve yenilenecek olan İstanbul yerel seçimiyle meşgulken, dünya platformu da kaynayan kazan gibi. Tek düşünceleri daha çok para kazanmak ve Müslümanları yok etme planları olan kapitalist devletler kime saldıracaklarını şaşırmış vaziyetteler.

ABD, bir yandan Ortadoğu’da alicengiz oyunları oynarken, bir yandan da kendisinden daha güçlü devlet istemediği için Çin’i tehdit ediyor, Rusya’ya kafa tutuyor. Türkiye, Rusya’dan alacağı S400 füzelerinden vazgeçmesini istiyor. Neden istiyor? Sebep ise çok açık ve net. Gerekçe şöyle; Türkiye bu füzelere sahip olursa, güvenliğini sağlamış olacak, canları istediği zaman Türkiye’ye füzelerle rahatça saldıramayacak.

İslamiyet’ten bi haber olan bu zavallı milletler, huzur ikliminden rahatsız oldukları için, her türlü fitne üretip, şuursuzca saldırıyorlar.

Sadece silah ve füzelerle yetinmeyip, aile ortamını dejenere etmek maksadıyla ahlaktan yoksun çeşit çeşit televizyon dizileri ürettiriyorlar. Bununla da yetinmeyip çocukların erişmemesi gereken, internet sitelerine gerek facebook gerekse instagram kanalı ile rahatça ulaşabilmesine imkan sağlıyorlar.

Elbette bunları gerçekleştirirken içimizdeki işbirlikçileri de kullanıyorlar. Bunlara fırsat vermemiz gerekiyor.

Ramazan ayı münasebetiyle doyasıya yaşadığımız manevi duyguları, feyiz ve ruhaniyetini diğer aylara da yansıtmak gayreti içinde olmalıyız.

Birbirimizle didişip ihtilafa düşmek yerine, kardeşlik bağlarını güçlendirmeliyiz. Zaten içeride ve dışarıda sayısız düşman pusuya yatmış durumda bunlara fırsat vermemeliyiz.

Düşman sinsidir, sizin açık taraflarınızı gözetler. Geçmişte şahit olduğumuz gibi, ülkenize demokrasi getireceğim dedi işgal etti, devletleri hepten yok etti.

İnançlarımızdan örf ve adetlerimizden taviz vermeyerek, birlik ve beraberlik içinde, farklılıklara tahammül göstermek suretiyle huzur ve barış içinde yaşamalıyız.

Cumanız mübarek olsun. Allah’a emanet olunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Adem Turan Arşivi
SON YAZILAR