Kuryeyenin Gasp Anı Kamerada

Kuryeyenin Gasp Anı Kamerada

Fatih’te, bankadan çıkan bir kuryeyi takip ederek ara sokakta silahla vuran soyguncu, 60 bin doları gasp ederek kayıplara karıştı. Gasp anı güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Olay, Mimar Kemalettin Mahallesi’nde bulunan Darphane...

Fatih’te, bankadan çıkan bir kuryeyi takip ederek ara sokakta silahla vuran soyguncu, 60 bin doları gasp ederek kayıplara karıştı. Gasp anı güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Olay, Mimar Kemalettin Mahallesi’nde bulunan Darphane Sokak üzerinde meydana geldi. Bir kargo şirketinde kurye olarak çalışan emekli polis memuru İsmail Ö., bankadan yaklaşık 60 bin dolar çekti. Paraları işyerine götürmek için yola koyulan kuryeyi, henüz kimliği tespit edilemeyen bir soyguncu ara sokakta durdurdu. Dolarların bulunduğu çantayı isteyen soyguncu ile kurye arasında kısa süreli boğuşma yaşandı. Daha sonra yanındaki tabancayı çıkararak kuryeye doğru iki el ateş eden soyguncu, para bulunan çantayı gasp ederek kayıplara karıştı. Soyguncunun açtığı ateş sonucu göğsünden ve kasığından yaralanan kurye, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görgü tanıkları ise soyguncunun rahat tavırlarla kuryeyi silahla yaraladıktan sonra ara sokaklara doğru yürüyerek uzaklaştığını söyledi.

Soyguncunun kuryeyi gasp etme anı kameralara da yansıdı. Görüntülerde; kuryeyi ile soyguncu arasında boğuşma yaşanıyor. Soyguncu, kuryenin elinden çantayı çekmeye çalışıyor. Bu arada yanlarından bir vatandaş geçiyor. Soyguncu, kuryenin elinden çantayı gasp ederek kaçıyor. Kurye ise olayın ardından telefonunu alarak aramaya yapmaya çalışıyor.

Polis, soyguncunun yakalanması için çevrede inceleme başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.