Kurtlar Vadisi'nde nefes kesen sahne!

Kurtlar Vadisi'nde nefes kesen sahne!

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonun ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında başladı. Sezonun ilk bölümü, geçmiş bölümlerin tekrarıyla başladı.

Polat Alemdar, Kurtlar Vadisi Pusu macerasınında artık tek başına! Yıllar önce sakladığı kripteksteki belgeleri dünyaya ifşa eden Polat Alemdar, bir kez daha örgütlerin hedefi haline gelir. Ailesini korumak isteyen Polat, Ömer baba ve Nazife anneyi korumak için kutsal topraklara gider.

Polat Alemdar, kripteksteki belgeleri büyük bir riske girerek dünyaya ifşa eder. Bu durum, yıllar önce Amon ile yapılan anlaşmanın bozulmasına neden olur. Artık iki grup bir kez daha karşı karşıyadır.

AİLESİ TEHLİKEDE

Polat Alemdar'ın bu hamlesinin hemen sonrasında Armageddon timi tarafından Ömer babanın evi yakılır. Polat, kutsal topraklardaki ailesini korumak için Mekke'ye gidecektir. Burada ailesini korumak isteyen Polat, otelin zemin katına bomba döşendiğini öğrenecektir.

POLAT YİNE TEK BAŞINA

Bombayı etkisiz hale getirmek isteyen Polat, teröristlerle bir kez daha hayatı pahasına oyun oynar. Elindeki elektrik hattını, suyla dolu zemine bırakan Polat, yine kurtulmayı başarır.

İşte o sahneler;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.