Kurtlar Vadisi “Doğanlar”

Kurtlar Vadisi “Doğanlar”

Önceki gün trafikte dehset saçan ve hamile kadın doktoru sırtından vurarak yaralayan zanlı Hasan Ç. ve onunla birlikte olay günü göz altına alınan İsmail U.'nun perde arkasındaki gizli sırları ortaya çıktı.

Önceki gün trafikte dehset saçan ve hamile kadın doktoru sırtından vurarak yaralayan zanlı Hasan Ç. ve onunla birlikte olay günü göz altına alınan İsmail U.'nun perde arkasındaki gizli sırları ortaya çıktı. Edindiğimiz bilgilere göre Doğanlar Mahallesi'nde bir zamanların en fenomen dizisi Kurtlar Vadisi rüzgarı esiyormuş.

KURTLAR VADİSİ'NDEN İLHAM ALMIŞLAR

Kadın doktora  kurşun sıkan Hasan Ç.'nin Doğanlar Mahallesi'nde “Memati”, gözaltına alınan İsmail U.'nun ise “Polat Alemdar” olarak anıldığı ortaya çıktı. Güllü olarak adlandırılan Abdullah isimli bir vatandaş ise geçtiğimiz yıl girdiği silahlı kavgada hayatını kaybettiği ortaya çıktı.. Bu ekibin yasadışı birçok işle meşgul olduğu öğrenildi. Çetenin silah, esrar ve eroin işlerinin olduğu da ortaya çıktı.

ZANLININ ÜZERİNDE ÇELİK YELEK TAKILIYMIŞ

Üzerlerinde bir miktar uyuşturucu madde bulunan zanlılardan İsmail U'nun üzerinde, olay anında çelik yelek takılı olduğu tespit edildi. Şüphelilerden sürücü İsmail U'nun, yapılan idrar ve kan testinde uyuşturucu madde kullandığı belirlendi.Tedavisi süren Aliye Avcı, saldırganların gereken cezayı alacaklarına inandıklarını söyledi.

merhabahaber.com

24-001.jpg

649949.jpg

650496.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum