Kurşunlanan hamile doktorun kızı oldu

Kurşunlanan hamile doktorun kızı oldu

Konya'da, otomobiliyle kırmızı ışıkta duran hamile doktorun aracına arkadan çarpıp, çıkan tartışma sonucu doktoru silahla yaralayan trafik magandası, "Doldur boşalt yaparken yanlışlıkla vurdum" dedi

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Beşyol'da 2 aylık hamile doktor, aracına çarpan kişilerin silahlı saldırısına uğramıştı. Aracın bagajından giren kurşun, şoför koltuğunda oturan aile hekimi Aliye Avcı'nın kalçasına saplanmış, kurşun hamileliği bulunduğu ve risk taşıdığı için Avcı'nın üzerinde bırakılmıştı.

Olayın üzerinden 7 ay geçtikten sonra aile hekimi Aliye Avcı'nın 16 gün önce 'Aylin ismini verdikleri bir kız çocukları oldu. Doğumun ardından Avcı'nın omuriliğinin alt bölümünden girip, sol kalçasında kalan merminin de doğumdan sonra yapılan ameliyatla çıkartıldığı öğrenildi.

hamile-surucuyu-silahla-vuran-trafik-magandasi-10467300_5901_m.jpg

Mayıs ayında gerçekleşen olayda İsmail U. yönetimindeki hafif ticari araç, Beşyol kavşağında trafik ışıklarında bekleyen aile sağlık merkezinde uzman doktor olan 35 yaşındaki Aliye Avcı idaresindeki otomobile arkadan çarptı. Kaza sonrası aracından inen İsmail U. ile yanındaki Hasan Ç, aracını daha ileride durdurmadığı gerekçesiyle kadına tepki gösterdi. 5 haftalık hamile olduğu belirtilen Aliye Avcı, otomobilini tekmeleyen saldırganlardan korunmak için kapılarını kilitlediği aracından inmedi. Bagajdan giren kurşun, sürücü koltuğunda oturan Aliye Avcı'nın kalçasına isabet etti. Bu sırada şüphelilerden biri Aliye Avcı'nın bagajına tabancayla ateş etti. Bagajdan giren kurşun, sürücü koltuğunda oturan Avcı'nın kalçasına isabet etti.  Aliye Avcı, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Olay sonrasında hamile kadını kurşunlayan kişilere kamuoyu tarafından büyük bir tepki oluşmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum