Ramazan Kural

Ramazan Kural

Küresel güçler karşısında Türkiye ekonomisi

Küresel güçler karşısında Türkiye ekonomisi

Merhabalar sevgili okurlar bu hafta ki yazımızda Küresel güçler karşısında güçlü durmaya çalışan Türkiye ekonomisinin stratejik durumundan bahsedeceğiz..

**

Bilindiği üzere ABD nin ve diğer emperyalist güçlerin Ortadoğu da lider olan Türkiye Cumhuriyeti devletini ekonomik, siyasal, sosyal, kültürel açıdan yıkmanın peşinde oldukları genel olarak aşikar bir şekilde anlaşılmaktadır.

**

Osmanlı devletini yıkmak için 1820 yılında masonlar tarafından Türkiye de bir fiil çalışma başlatılmış olup yüzyıl kadar sürmüş olup 1920 yılında yikacaklari esnada Mustafa Kemal ve arkadaşları sayesinde ülke genelinde direniş hareketi sağlanmış olup emperyalist güçlerin planları bertaraf edilmiştir.

**

Yüzyıl dolmak üzere 2020 yılı yaklastigi şu günlerde emperyalist güçler tarafından 15 Temmuz kalkışması yapıldı lakin Türk devletinin kanlarında dolaşan asil kanı hesap edemedikleri için planları başarısiz olmuştur.

**

Sırada ekonomi üzerinden baskı kurarak dolari euro yu yükselterek ülkede bir icsavas kaos çıkartmaktir.

**

Merkez Bankası önümüzdeki hafta da dolara müdahalesi yararlı olacaktir.Dolarin 6.10 ile 5.80 seviyelerine çekilmesine etki yapacaktır.

**

Ülke de fiyatlarin yükseltilmesi herşeyin fiyatının dolara bağlanıp yükseltmek doğru bir davranış değil aslında insanlar kazandıklarını düşünerek o an gelecek ekonomik krizin etkilerini gorememektedirler.

**

Ülkemize sesleniyorum dolar çıkınca fiyatlari yükseldiyorsunuz dolar düşünce neden fiyatları indirmiyorsunuz. Türkiye de hep tek yıllarda kriz ölmüştü. 2019 yılında Türkiye devletini büyük bir kriz ve kaos beklemektedir.

**

Bir ülkede kaos varsa unutulmamalıdır ki zengin daha çok zengin olur fakir daha da fakirleşir.

Ülkemizi bekleyen 2019 yılı krizin ve karmaşanın olacağı bir yıl olacak gibi gözükmektedir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ramazan Kural Arşivi
SON YAZILAR