Kurban bayramı sevinci Adese’de

Kurban bayramı sevinci Adese’de

Kurban Bayramı’nı müşterilerinin yüzünü güldürecek fırsatlarla kutlayan Adese, Bonus Kart ile birlikte gerçekleştirdiği kampanya kapsamında 10 TL bonus kazandırıyor.

14 Eylül’e kadar Bonus Kart ile farklı günlerde ve tek seferde Adese’den 2 kez 50 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, 10 TL bonus kazanıyor. Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce ‘ADESE’ yazıp 3340’a SMS göndermek ya da BonusFlaş’tan ‘Hemen Katıl’ butonunu tıklamak yeterli oluyor. Bir müşterinin sadece 10 TL bonus kazanabildiği kampanyada bonuslar 20 Eylül – 15 Ekim 2018 tarihleri arasında kullanılabiliyor.  

BAYRAM ALIŞVERİŞİNDE BOL ÇEŞİT ADESE’DE

Adese’de, Bonus Kart kampanyasının yanında bayram alışverişi için birbirinden avantajlı fırsatlar da sunuluyor. Yaklaşan bayram öncesinde birçok markanın şeker, çikolata ve lokum çeşitlerini bayrama özel fiyatlarla satışa sunan Adese, bayramın vazgeçilmezleri olan börek ve tatlı çeşitlerini ise kendi markası olan Restore kalitesiyle ve uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. Adese müşterileri bayrama özel tatlı ve börek siparişi de verebiliyor. Bununla birlikte Adese’de tencereden saklama kabına, çeşit çeşit bıçaktan bıçak bileme aletine, kesim tahtasından buzdolabı poşetine, derin dondurucudan kıyma makinesine kadar Kurban Bayramı’nda ihtiyaç duyacağınız her şey uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

BİR ÇOK ÜRÜNDE KASADA İNDİRİM

Adese’de ayrıca MCS markalı valiz çeşitleri ve Muya markalı terlik çeşitlerinde yüzde 20, Çınar markalı baharat ürünleri ve Garnier markalı cilt bakım ürünlerinde yüzde 25, Detan markalı ürünlerdeyse yüzde 30 kasada indirim fırsatı bulunuyor. “Kartopu Fırsatları” ve “Haftanın Yıldızları” kampanyalarının da devam ettiği Adese’de; gıda, temizlik ve telekomünikasyon ürünleri haricinde yapılacak 50 TL ve üzeri alışverişlerde anlaşmalı kredi kartlarına 9 taksit imkânı sağlanıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.