Kupalar Selçuk Üniversitesi’nde

Kupalar Selçuk Üniversitesi’nde

Atiker Konyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupası Selçuk Üniversitesi’nde üç gün boyunca öğrencilerle buluşacak.

Kupaları, Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubad Kampusuna yeni kazandırılan Keykubad Köşkü’nde sergilenmeye başladı. SÜ Fair-Play Topluluğu tarafından organize edilen programın açılışına SÜ Rektörü Mustafa Şahin, Başkan Fatih Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan, Zekeriya Coşar ve dekanlar katıldı.

Açılış programında bir konuşma yapan Rektör Şahin, “Konyaspor’umuza teşekkür ediyoruz. Türkiye Kupası’nı aldılar, Süper Kupa’yı aldılar bu mutluluğu bize yaşattılar. Bir Konyalı olarak, Konyaspor taraftarı olarak bu mutluluğu bize yaşattıkları için hem futbolcularımıza hem kulüp yöneticilerimize hem başkanımıza, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da başarılarının devamı gelecek ancak taraftar olarak bizler daima aklıselim bir şekilde başarıyı hazmetmiş ve içimize sindirmiş olarak davranmamız gerekiyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz çok sağ olsun.” dedi.

Şehrin iki önemli değerinin buluştuğunu ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Fatih Yılmaz, “Üniversitemize teşekkür ediyorum Konya’mızın iki önemli marka değeri bugün burada bir araya geldi. Selçuk Üniversitesi ve Konyaspor’un burada buluşması, kupanın da burada olması hakikaten mutluluk verici. Selçuk Üniversitesi bugüne kadar kentimize ekonomik olarak sosyal olarak çok ciddi katkılar sağladı. Şehrin gelişmesinde önemli rol oynadı. Bundan dolayı şehir olarak teşekkür ediyoruz, Konyaspor olarak teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki dönemlerinde de başarılar diliyoruz. Nice yönetici yetiştireceksiniz bunu için hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu

Yapılan konuşmaların ardından Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin kupalara yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.