Kulüp müzesine 2 kupa daha eklendi

Kulüp müzesine 2 kupa daha eklendi

Konyaspor U14-U16 Basketbol Kız takımları kulüp binamızı ziyaret ederek şampiyonluk kupalarını Konyaspor Müzesine konulmak üzere Genel Müdür Bahri Bıçakçı'ya teslim ettiler.

Amatör Branşlar Koordinatörü Selçuk Buğdaycı, Basketbol alt yapı idari menajeri Yaşar Berber, kız takımları sorumlusu ve baş antrenörü Gamze Keskinkaya, antrenör Hasan Şahin, oyuncular ve ailelerinin de hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Genel Müdür Bahri Bıçakçı “Konyasporiumuz her geçen gün bir futbol kulübü hüviyetinden uzaklaşarak bir spor kulübü olmaya doğru hızla ilerlemektedir. Burada en büyük pay özellikle amatör branşlara ve alt yapıya verdiği büyük önem nedeniyle kulüp başkanımız Sayın Hilmi Kulluk'a aittir. Gençlerimizin zihinsel, fiziksel gelişimlerinin yanı sıra iyi, adil, paylaşımcı ve sorumluluklarının bilincinde olan bireyler olarak yetişmeleri için kulübümüzün bütün imkanlarını seferber ediyoruz. Artık ittifak Holding Konyaspor Kulübü büyük ölçüde kurumsal kimliğimizi tamamlamış durumdayız. Bundan sonra saha sonuçlarıyla da doğru orantılı olarak Konyaspor markasını layık olduğu yere taşıyacağız. Bugün burada sizlerle ve ailelerinizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk. Başkanımız ve yönetim kurulumuz adına hepinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Kupa teslim ziyaretinin ardından kulüp idari binasını gezen antrenörler, basketbol U14-U16 kız takımları ve aileleri, Genel Müdür Bahri Bıçakçı ile birlikte günün anısına hep birlikte fotoğraf çektirdi. Sezon boyu mücadele ettikleri liglerde Konya Şampiyonluğuna ulaşan U14 takımı ve Konya ikinciliğini elde eden U16 kız takımı Bölge Şampiyonasında Konya'yı temsil edecekler

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.