Kulübeden 8 gol geldi

Kulübeden 8 gol geldi

Sonradan oyuna giren oyuncuların 108 gol ürettiği Süper Lig'de Atiker Konyasporlu yedek oyuncular takımlarına 8 gollü verdi. Bu katkıda 3 golle Adis Jahovic başı çekti

KONYASPOR 8 GOLLÜK KATKI ALDI

Atiker Konyaspor geride kalan sezonda kulübeden 8 gollük bir katkı aldı.  Yeşil-beyazlı ekipte 8 gollük katkıda en fazla pay sahibi ise 3 golle takıma ikinci yarı katılan Adis Jahovic oldu.  Atiker Konyaspor ilk yarıda Akhisarspor maçında Patrick Eze, Antalyaspor maçında Moryke Fofana ve Kasımpaşa maçında Amir Hadziahmetovic, oyuna sonradan girerek gol attı. İkinci yarıda ise Trabzonspor maçında Orkan Çınar, Sivasspor maçında Volkan Şen, Kayserispor, Kasımpaşa ve Bursaspor maçında ise Adis Jahovic ağları havalandırdı.

EN FAZLA GOLÜ FENERBAHÇE ATTI

Kulübeden en fazla katkıyı Fenerbahçe aldı.  Maça sonradan giren sarı-lacivertli futbolcular 12 gol buldu. Sarı-lacivertli takımı, 11 golle Medipol Başakşehir, 8'er golle Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Galatasaray izledi. Bu takımları Sivasspor 7, Gençlerbirliği, Karabükspor, Akhisarspor, Trabzonspor 6'şar,  Yeni Malatyaspor, Göztepe, Kayserispor 5'er, Alanyaspor, Osmanlıspor 4'er, Kasımpaşa 3, Antalyaspor ve Bursaspor 2'şer golle takip etti.

EN GOLCÜ YEDEKLER

Yedek başladıkları maçlarda sonra oyuna girip 4'er gol atan Fenerbahçe'den Mathieu Valbuena ile Medipol Başakşehir'den Mevlüt Erdinç en golcü yedek oyuncular oldu. Bu iki ismi üçer golle Atiker Konyaspor'dan Adis Jahovic, Beşiktaş'tan Vagner Love, Fenerbahçe'den Roberto Soldado, Galatasaray'dan Sinan Gümüş, Medipol Başakşehir'den Kerim Frei ve Trabzonspor'dan Hugo Rodallega izledi.

99 yedek forma giymedi

Süper Lig'de bu sezon yedek soyunan 99 futbolcu maçlarda hiç forma giymedi. Kasımpaşa'dan Burak Turan ve Medipol Başakşehir'den Mert Günok 34'er maçta da müsabakayı yedek kulübesinde tamamladı. Beşiktaş'tan Tolga Zengin 33 müsabakada, Fenerbahçe'de Erten Ersu ise 32 maçta yedek başlamasına rağmen hiç oyuna dahil olmadı.
Galatasaray'da 11 oyuncu maç kadrosuna girmesine rağmen hiç forma şansı bulamazken, Medipol Başakşehir ve  Akhisarspor'da bu rakam 2'de kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.