Kulluk'tan Başkan Altay'a ziyaret

Kulluk'tan Başkan Altay'a ziyaret

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve İkinci Başkan Selçuk Aksoy Olağanüstü Genel Kurul öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı makamında ziyaret etti.

Konyaspor'da 12 Haziran 2019 tarihinde tüzük değişikliği nedeniyle yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesinde Başkan Hilmi Kulluk ve İkinci Başkan Selçuk Aksoy,  Büyükşehir Belediye Başkan Uğur İbrahim Altay'ı Konyaspor'da göreve başladıkları andan bugüne yapılan bütün icraatlarla ilgili kapsamlı bir şekilde bilgilendirdi.

Kulluk, ayrıca, önümüzdeki süreçle hayata geçirilmesi düşünülen proje ve hedeflerle ilgili Konyaspor yönetiminin düşüncelerini Başkan Altay ile paylaştı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kulübün şeffaf bir şekilde yönetilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin devam edeceğinin altını çizdi.

Ziyaretin sonunda Başkanı Kulluk, Altay'a üzerinde isminin yer aldığı 42 numaralı forma ile çift başlı kartal heykelin kişiye özel minyatürünü hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum