Kulluk farkı

Kulluk farkı

Konyaspor’da 11 yılda gerçekleştirilen genel kurullar, sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen delegelerle yapılırken, geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurulda ise rekor kırıldı. Hilmi Kulluk 540 delegenin 417’sinin oyunu aldı

KULLUK GÜVEN KAZANDI
Konyaspor’un geride bıraktığı 11 yılda yapılan 12 genel kurulunda mevcut başkan Hilmi Kulluk, Ahmet Şan, Bahattin Karapınar ve Mehmet Ali Kuntoğlu’na fark attı. Kulluk son yapılan olağanüstü genel kurulun ilk toplantısında 540 üyenin 417’sinin oyları ile güven tazeledi. Başka bir deyişle de 417 üyenin katılımı ile de rekor kırıldı. Son yapılan olağanüstü genel kurula 540 üyenin 417’sinin katılımının Hilmi Kulluk ve yönetiminin yaptığı doğru işlerin geri dönüşü olarak nitelendirilirken, delegelerin genel kurula gelerek Konyaspor’daki güzel işleri onaylaması ise kulüpteki şeffaflığın bir göstergesi olarak ön plana çıktı.
Yeşil-beyazlı temsilcimizde 11 yılda yapılan 12 genel kurulda en az katılım 18.3.2013’te gerçekleşmiş. Ahmet Şan’ın başkan seçildiği genel kurulun ilk toplantısında çoğunluk sağlanamamış, ikinci toplantıya ise 382 üyenin sadece 68’i iştirak ederek genel kurul tamamlanmış.
8.6.2018’de yapılan Hilmi Kulluk, Zeki Çimen ve Mustafa Oral’ın başkanlık için yarıştığı genel kurulda, 178 delege oy kullanmış, Hilmi Kulluk 95 oy alarak başkan seçilmiş, başkan adaylarından Zeki Çimen 58 oy alırken, Mustafa Oral 22 oyda kalmıştı.
Konyaspor’un son 12 genel kurul toplantısındaki katılım, üyesi sayısı ve başkanların listesi:
Hilmi Kulluk 540 delege, 417 katılım. Hilmi Kulluk 193 delege, 179 katılım. Ahmet Şan 186 delege, 128 katılım. Ahmet Şan 305 delege, ilk toplantıya 15, ikinci toplantıya 62 katılım. Ahmet Şan 273 delege, ilk toplantıya 17, ikinci toplantıya 69 katılım. Ahmet Şan 383 delege, ilk toplantıya 15, ikinci toplantıya 68 katılım. Ahmet Şan 370 delege, ilk toplantıya 5, ikinci toplantıya 71 katılım. Bahattin Karapınar 344 delege, ilk toplantıya 12, ikinci toplantıya 140 katılım. Bahattin Karapınar 838 delege, ilk toplantıya 22, ikinci toplantıya 132 katılım. Bahattin Karapınar 804 delege, ilk toplantıya 25, ikinci toplantıya 98 katılım. Mehmet Ali Kuntoğlu 788 delege, ilk toplantıya 33, ikinci toplantıya 203 katılım.
BAŞKAN KULLUK'TAN TEŞEKKÜR
Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk kongre ile ilgili teşekkür mesajı yayımladı. Kulluk: “Geçtiğimiz Çarşamba günü (12.06.2019) gerçekleştirdiğimiz Olağanüstü Genel Kurul sonrasında delegelerimizin teveccühü ile Konyaspor’umuzun yönetimine yeniden seçilmiş bulunmaktayız.
Öncelikle, Selçuklu Kongre Merkezine teşrif eden delegelerimize, genel kurulumuzun demokratik bir ortamda gerçekleşmesini sağlayan divan heyetimize, eski başkanlarımıza, geçtiğimiz sezon bizimle birlikte kader birliği yapan çok kıymetli yönetim kurulu üyelerimize, kamu/kurum kuruluş, özel sektör temsilcilerine, basınımızın çok kıymetli mensuplarına camiamız adına teşekkür ediyorum.
Genel Kurul sonuçların basında yer almasının ardından yeni seçilen yönetim kurulumuzu tebrik etmek için bizzat arayan, kulübümüze telgraf çeken, elektronik posta gönderen ve sosyal medya mecralarını kullanarak tebriklerini ileten başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere, Kulüpler Birliği Vakfı, Süper Lig kulüplerimiz, Konya Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Merkez ilçe Belediye Başkanlarımız, siyasi parti il ve ilçe temsilcilerimiz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz, dernek ve vakıfların başkanları/yöneticileri, iş ortaklarımız, sponsorlarımız, paydaşlarımız diğer kurum kuruluş ve Konyaspor dostlarına kulübümüz, camiamız, şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum.
Seçimli Olağanüstü Genel Kurulumuzun tüm sonuçlarının camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum