Küçükçekmece'de Gerginlik

Küçükçekmece'de Gerginlik

Küçükçekmece'de iki grup arasındaki gerginlik, taşlı, sopalı, bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaralılar kaldırıldıkları çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Gerginliğin ve olayların büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda Çevik Kuvvet...

Küçükçekmece'de iki grup arasındaki gerginlik, taşlı, sopalı, bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaralılar kaldırıldıkları çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Gerginliğin ve olayların büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda Çevik Kuvvet polisi sevk edildi.

Olay, Sefaköy Kemalpaşa Mahallesi Erkin Sokak içerisinde, saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, bir gün önce madde bağımlısı olduğu öne sürülen şahıslarla başlayan sözlü tartışma bir kişinin bıçaklanması ile sonuçlandı. Yaşanan olay sonrası İşçilerin Birliği Derneği öncülüğünde uyuşturucu ve çeteleri protesto amacıyla toplanan grup mahallede yürüyüş yaptı. Yürüyüşün bitimine doğru dernek binası önünde iki grup birbirine girdi. Her iki tarafın da karşı tarafı kendilerine saldırmakla suçladığı olaylarda atılan taşlarla ve bıçaklarla yaralananlar oldu. Yaralılar Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Bölgede park edilen 5 araçta da atılan taşlar sebebiyle maddi hasar meydana geldi.

Çıkan olayların polise bildirilmesiyle bölgeye zırhlı polis araçları ve çok sayıda Çevik Kuvvet polisi sevk edildi. Gerginliği haber alan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Dursun Zengin ile birlikte mahalleyi ziyaret ederek her iki tarafa da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Çelebi, dernek binasında yönetici İpek Bozkurt'tan bilgi aldı. Ardından mahalledeki diğer tarafla görüşmek için binadan ayrıldı. İlk olarak İşçilerin Birliği Derneği'ne gidilmesini yadırgadığını belirten bir mahalleli ile Çelebi arasında sözlü tartışma yaşandı. Yaşananları anlamak, taraflara geçmiş olsun dileğinde bulunmak için mahalleye geldiğini belirten Çelebi, saldırıda hasar gören bir iş yerini ziyaret ederek içeridekilerle sohbet etti.

Yaşanan olaylarla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. Polislerin ve tarafların bölgedeki bekleyişleri sürüyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.