Küçük İzzet’i Arama Çalışmaları Sona Erdi

Küçük İzzet’i Arama Çalışmaları Sona Erdi

İstanbul Bağcılar’da babası O.K. (37) tarafından öldürüldükten sonra Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki çöplük alana gömüldüğü iddia edilen 3 yaşındaki İzzet K.’yı arama çalışmaları sona erdi.İstanbul Bağcılar'da yaşayan...

İstanbul Bağcılar’da babası O.K. (37) tarafından öldürüldükten sonra Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki çöplük alana gömüldüğü iddia edilen 3 yaşındaki İzzet K.’yı arama çalışmaları sona erdi.

İstanbul Bağcılar'da yaşayan F.K., hurdacılık yapan eşi 5 çocuk babası O.K.’nın 11 Ekim’de 3 yaşındaki oğlu İzzet K.’yı döverek öldürdüğü iddiasıyla polise sığınmıştı. F.K.'nın ifadesinin ardından çalışma başlatan polis, baba O.K.’yı Yalova’da gözaltına aldı. Baba, polisteki ifadesinde aracıyla geri manevra yaparken oğluna çarptığını, İzzet’in daha sonra fenalaşarak hayatını kaybettiğini söyledi. Diğer çocuklarının elinden alınacağı korkusuyla da olayı polise bildirmediğini, Orhangazi'deki hafriyat alanına gömdüğünü ifade etti.

Bu bilgi ışında Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki çöplük alanında pazar günü başlatılan arama çalışmaları bugün tamamlandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ve Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin alanda yaptığı aramalarda herhangi bir ize rastlanmadı. Bunun üzerine çalışmalar sonlandırıldı. Yetkililer, O.K.'nın gösterdiği bölge ve çevrenin arandığını, ancak herhangi bir bulguya rastlanmadığını belirtti.

Polisteki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan ve oğlunu öldürdüğü suçlamasını reddeden O.K. tutuksuz yargılanmak üzere dün serbest bırakılmıştı. Eşi ve 4 çocuğu ise Sosyal Hizmetler tarafından koruma altına alındı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.