Kuafördeki Cinayetin Nedeni Davetiyede Babanın İsminin Bulunmaması

Kuafördeki Cinayetin Nedeni Davetiyede Babanın İsminin Bulunmaması

Hatay'ın Arsuz ilçesine bağlı Gözcüler Mahallesi'nde eşinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Nahiye K.

Hatay'ın Arsuz ilçesine bağlı Gözcüler Mahallesi'nde eşinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Nahiye K. gözyaşları arasında toprağa verildi. Oğlunun nişan töreni için kuaförde ayrı yaşadığı eşine kurşun yağdıran Mehmet K.’nin jandarmaya teslim olduğu öğrenildi Arsuz’un Gözcüler Mahallesi'nde işlenen cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Mehmet K.'nın, oğlunun nişan davetiyesinde isminin bulunmamasına ve nişana davet edilmemesine tepki amaçlı cinayeti işlediği iddia edildi.

MAHALLEDE KİMSENİN AĞZINI BIÇAK AÇMIYOR

Cinayet ile ilgili Gözcüler Mahallesi'nde hiç kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Basın mensuplarına bilgi vermekten kaçınan bölge sakinleri cinayetin sebebi hakkında bir şey söylemiyor. İddialara göre eşini kuaför salonunda öldüren Mehmet K’nın cinayetten hemen önce eşiyle kahve içtiği ve nişan ile ilgili konuştukları öğrenildi. Sakin bir şekilde kuaför salonuna gelen Mehmet K.'nın, kahvesini içtikten sonra saçını yaptırmak üzere kuaför koltuğundaki eşi Nahiye Kirmit’e yaklaştığı ve kulağına bir şey söyleyeceğim dedikten sonra, silahını çekerek üç el başına 1 el ise vücuduna ateş etti. Cinayetten hemen sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşan Mehmet K. daha sonra jandarmaya teslim oldu.

KOCASINDAN UZAK YAŞIYORDU

Eşinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Nahiye K.’nin yaklaşık bir yıldır eşinden ayrı yaşadığı boşanma davası açtığı ve iki çocuğuyla İskenderun’da ev tuttuğu öğrenildi. 4 çocuğundan ikisi Suudi Arabistanda olan ailenin felaketine yol açan olayın sebebinin ise olay günü nişanlanacak olan Hamza K.’nin nişan davetiyesinde baba Mehmet K.’nin isminin olmaması ve nişana davet edilmemesi olarak değerlendiriliyor.

41 Yaşındaki Nahiye K.’nin oğlu Hamza’nın nişan töreni için bastırdığı davetiyeyi mahallede bir esnafta görerek isminin olmamasına ve kendisinin davet edilmemesine sinirlendiği, cinayeti bu nedenle işlemiş olabileceği düşünülüyor.


GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

En mutlu gününde hayatını kaybeden Nahiye K.’nin cenazesi olaydan bir gün sonra aksam saatlerinde evinden alınarak daha sonra getirildiği Gözcüler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Gözyaşları arasında toprağa verilen Nahiye K.’nin acısını yakınları ve dostları ziyaret ederek paylaştı.


CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.