KTB üyeleri hizmet şeref belgesi aldı

KTB üyeleri hizmet şeref belgesi aldı

Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, KTB Meclis Üyeleri Mustafa Küçükiplikçi ve Fikret Deveci, TOBB Merkez Binasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle ‘Hizmet Şeref Belgesi’ aldı.

TOBB bünyesinde 10,20, 30 ve 40 yılını dolduranlara verilen Hizmet Şeref Belgesi töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini belirterek bu anlayışla çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Hizmet Şeref Belgesi alan delegelerini kutlayarak başladığı konuşmasında, başbakanlığı döneminde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı görevi sırasında da iş dünyasının önünü aşmanın gayreti içinde olduğunu ve olacağını kaydetti. Türkiye’nin 12 yılda tarihindeki en büyük kalkınma hamlelerini gerçekleştirdiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, demokrasinin geçmişte hiç olmadığı kadar güçlü olduğunu vurguladı. Bunun milletin kendilerine olan güvencinden olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz imkanları hazırladık siz de onlarla bir büyük başarı hikayesi ortaya çıkardınız. Yani biz adeta pasördük, pas attık, siz de golü attınız. Siz kazandıkça Türkiye kazanıyor, 78 milyon kazanıyor. Bu dayanışmayı sürdürdüğümüz müddetçe Türkiye büyümeye, güçlenmeye devam edecektir. Sizin daha fazlasını yapabilecek potansiyele ve azme sahip olduğunuzu biliyorum” dedi.

ÖZEL SEKTÖR GÜCÜNÜ İSTİKRARDAN ALIYOR

Güven ve istikrar ile birlikte özel sektörün açılmasıyla birlikte Türkiye’nin son on iki yılda büyük bir başarı hikayesi yazdığını belirten Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, demokrasi kalitesi yüksek bir ülkede; dünya ile eşit şartlarda rekabet edecek Türk özel sektörünün,  istikrarı, sorumluluk duygusu ve stratejik aklı ile çok daha büyük başarıları yakalayacağını ifade etti. Çevik, ‘ Dün hayal olanları gerçekleştiren Türkiye, gelecek için ortaya koyduğu hedeflere ulaşma inanç ve kararlılığındadır. Bizler gelecekle ilgili hedefler ortaya koyma cesaret ve kararlılığını; uygulanan akılcı politika, oluşan istikrar ve gücünü milletten alan hükümetimizden alıyoruz.’ diyerek ödül alan delegeleri kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.