Kristijan Durasek: 2.zaferim. Mutluyum

Kristijan Durasek: 2.zaferim. Mutluyum

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur’unu kazanan Lampre-Merida’nın sporcusu Kristjian Durasek düzenlenen basın toplantısında, şunları söyledi:

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur’unu kazanan Lampre-Merida’nın sporcusu Kristjian Durasek düzenlenen basın toplantısında, şunları söyledi: “Lampre’de bu benim ikinci zaferim. Genel olarak sakin bir kişiliğe sahibim ama buna formda oluşumu da eklemek zorundayım. Neticede buraya gelirken ne olacağını elbette tahmin edemezdim. Ama bende buraya kazanmak için geldim ve bunu başardım. Daha önce birinci kategoride bir başarım olmuştu. Selçuk - İzmir etabında hastalanmıştım. Etap sabahı kendimi denedim ve sonunda başardım.”

KIRMIZI MAYONUN SAHİBİ LUİS PABLO VALENCİA

Etabın tırmanış etapları birincisi olan ve Kırmızı  mayonun sahibi Colombia Takımı’nın sporcusu Luis Pablo Valencia Tur’la ilgili görüşlerini şöyle açıkladı: “Önceki etapta mayoyu garantilemiştim. Starttan önce takım toplantısında konuştuk. Bu kırmızı mayo aynı zamanda takım olarak kazandığımız bir başarı olarak yorumlanabilir”

YEŞİL MAYONUN SAHİBİ MARK CAVENDİSH

Etabın Sprint şampiyonu Etıxx Ouick StepcTakımı’nın birincisi Mark Cavendish “Finişin fazla anlatılacak bir tarafı yok. Neticede Bonet kazandı o kadar. Yeşil mayoyu iki senedir kazanıyorum. Geçen yılla bu seneyi kıyaslarsam, Tur harika, buraya gelmekten çok mutluyum.  Sonraki yıllarda Türkiye’ye gelmeye devam edeceğim.”

BEYAZ MAYONUN SAHİBİ LUİS MAS BONET

Caja Rural Seguros Takımı’nın sempatik sporcusu Luis Mas Bonet basın toplantısına gayet neşeli girdi. Bonet şunları söyledi:“Etabın sonuna doğru atak yaptım, plan böyle değildi ama kendimi güçlü hissediyordum. Asıl amacımız Pamukkale’de ikinci olan Carlos Barbera için çalışacaktık. Son tırmanışta ben atak yapınca Barbera bana durmamamı gitmemi söyledi. Bende gerekeni yaptım. Daha önce İspanya’da bir başarılı bir sonuç almıştım, fakat profesyonel anlamda bu benim ilk zaferim”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.