Kredi Notu Ürün Paketleri Nelerdir

Kredi Notu Ürün Paketleri Nelerdir

Kredi notu hayatımıza Findeks ile girmiştir. Findeks aynı zamanda bir kredi danışmanlık firması gibi de hizmet vermektedir.

Kredi notu hayatımıza Findeks ile girmiştir. Findeks aynı zamanda bir kredi danışmanlık firması gibi de hizmet vermektedir. Findeks üzerinden kayıt olarak kredi notunuzu bir seferli ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz. Kredi notunu öğrenmek isteyen kişilerin Findeks’e girerek telefon numarası veya TC kimlik numarası ile kredi notunu öğrenmesi mümkündür. Kredi notu ürünlerinden yararlanmak için de Findeks’e üye olmak gerekmektedir. Kredi notu ürünleri, ücret karşılığında verilmektedir. Bunun yanı sıra kredi danışmanlığı hizmeti de içerisinde verilmektedir. Risk raporu bu ürünlerden birisidir. Bu üründe son 5 sene içerisindeki kredilerinizi baz alarak bir değerlendirme yapılır.Bu değerlendirmede bireylerin da yer alır. Bankaya başvuru yaptığınız kredi notunun kabul edilme veya edilmeme durumu ortaya çıkar. Not danışmanı da Findeks tarafından verilen diğer bir hizmettir. Böylece Findeks’in uzman kadrosundan istediğiniz an kredi notunuzun seyrini öğrenebilirsiniz. Takipçi hizmeti de sizin kredi notunuzun yıllık olarak ortalamasını ortaya çıkartır. İzleme komitesi de kredi notunuzun düşmesi durumunda sizi uyarır. Uyarı hizmetlerinden de bu şekilde yararlanabilir ve kredi notunuzu görebilirsiniz.

Kredi notunun öğrenildiği tek adres Findeks’tir. Ancak Findeks sadece kredi notuyla yetinmeyip finansal alanda başarı sağlamak için kurumsal ve bireysel olarak üye olan müşterilerine özel paketler de sunmaktadır. Bu paketler sayesinde kredi notu ile birlikte kredi danışmanlığı hizmeti de alınabilmektedir. Kredi notu hizmet paketleri ile birlikte her türlü finansal konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Risk raporu, hizmet bilgileri gibi önemli sayısal veriler, Findeks kredi paketleri tarafından verilmektedir.

Klasik paket, Notlu Risk Raporunu 12 tane olarak içerisinde bulundurmaktadır. Bunun yanı sıra klasik paket içerisinde 12 ay boyunca kredi izleme ve uyarı hizmeti 12 Ay boyunca Findeks müşterilerine verilmektedir. Kredi notu klasik paketi ayda sadece 5 TL olarak verilmektedir.

 Gold Takipçi paketi ise bütün bu hizmetlerinden yanında ek olarak 12 adet takipçi hizmeti de sunmaktadır. Bu paketin fiyatı da aylık 7 TL olarak verilmektedir.

Gold danışmanlık paketi de not danışmanlığı hizmetini almanızı sağlar. Bunun fiyatı aylık olarak 7 TL’dir.

Kaynak:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.