Kral Batı'nın yanındaydı

Kral Batı'nın yanındaydı

Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülazi'in diktatör ve zalimleri desteklediğini ifade eden Ersoy Kağnıcıoğlu, "Kral, eli kana bulanmış nice diktatörün yakın dostu, dostlarının bir kısmının yanına gitti" dedi

İnanç Özgürlükleri Platformu 385. hafta basın açıklamasını Kayalıpark'ta gerçekleştirdi. Platformun bu haftaki gündeminde önceki gün hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülazi vardı. "Kral Abdullah varması gereken yere ulaştı" diyen haftanın basın sözcüsü Ersoy Kağnıcıoğlu, "20 yıldır kutsal topraklar üzerinde hükümdarlık süren, emperyalist batının bir numaralı müttefiki, bölgedeki yeraltı ve yer üstü kaynaklarının batı çıkarları için sunucusu, kutsal mekanların haini, bölgede ve bölgenin dışındaki İslam topraklarındaki İslami hareketlerin düşmanı, emperyalizme taraf olan herkesin dostu gideceği yere gitti" dedi.

MÜSLÜMANLARIN KARŞISINDA

Kral Abdullah'ın Amerika'ya ve batıya destek verdiğini ifade eden Kağnıcıoğlu, "Kabe'nin avlusundaki katliamlardan, Amerikan emperyalizmini telin eden hacıların öldürülmesinden, kutsal topraklara Amerikan üslerinin açılmasından, İslam dünyasındaki Amerikan işgallerinin sonuna kadar desteklenmesinden, emperyalizme karşı mücadele eden Müslümanlar'ın karşı cephesinde olmaktan sorumlu, Suudi hanedanın son kralı Abdullah da öldü. Hesap gününün tartışmasız adaleti ile karşı karşıya kaldı. Adalet gününe inananlar için bu yeterli bir tesellidir" diye konuştu.

TARİH BİR İBRET LEVHASI

Kral Abdullah'ın dikdatör ve zalimleri desteklediğini ifade eden Kağnıcıoğlu, "Saddam severliğinin yanına, Sisi severliğini de ekleyerek gitti. Eli kana bulanmış nice diktatörün yakın dostu, dostlarının bir kısmının yanına gitti. Geride kalan dostlarının da ulaşacağı yer orasadır. Tarihin bir ibret levhası olduğu, sonu kan ve zulümle bitecek heyecanların bulunmadığı, tevhid ve adalet üzere kurulu bir dünyada yaşama umudu ile Allah'a emanet ederiz" ifadelerini kullandı.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ - merhabahaber.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.