Közoğlu güven tazeledi

Közoğlu güven tazeledi

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Konya Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Gerçekleştiren seçimlerde mevcut başkan Sait Közoğlu güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi

Memur-Sen Konfederasyonu'na üye Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Konya Şubesi 6 .Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Bera Otel’de düzenlenen kongreye Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, AK Parti MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mahmut Sami Şahin, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Eşgin, Memur-Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, ile çok sayıda davetli katıldı.

SENDİKACILIK ŞEHRİ: KONYA

Genel kurulda konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, sendikacılık ve sivil toplum konusunda Konya'nın ayrı bir yere sahip olduğunu söyledi. Mazlum coğrafyalara karşı yerli ve milli davanın çadırının Türkiye olduğunu belirten Sorgun, "Bu çadırın orta direği ise Konya'dır. Türkiye güçlü olursa mazlumlar güçlü olur. Güçlü olmak için her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, her zamankinden daha çok çalışmaya ve her zamankinden daha çok üretmeye ihtiyacımız var. Bizim medeniyetimiz alma medeniyeti değil verme medeniyetidir. Bugün 10 bin kilometre öteden birileri buralara sömürü için gelirken, biz 10 bin kilometre öteye yardım elimizi uzatıyoruz" dedi

img-006_880x440.jpg

MEMUR-SEN HER ZAMAN ÖNCÜLÜK ETMİŞTİR

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez “Memur- Sen bir milyon üzerinde üyesi olan bir camia. Ülkemizin en güçlü sivil toplum kuruluşu. Yine bunun içerisinde BEM-BİR-SEN’imiz 70 bin üzerinde üyesi ve Konya’da 3 binin üzerindeki üyesi ile Konyamız da güçlü bir yapı ve güçlü bir sivil toplum örgütü. Bu haklılık gurur veriyor. Bu gurur kurulduğu bu günden bu yana yapmış olduğu faaliyetler ile öncülük etmiş olduğu , bir takım sorunların çözümüne öncülük etmiş olduğu işlerde gerçekten gurur veriyor. Başta hem çalışanların haklarını iyileştirme, hak elde etme mücadelesinde, aynı zamanda içinde yaşadığımız toplumun, Türkiye’nin, milletimizin sorunlarını çözmede de sivil toplum olma yönü ile öncülük etmektedir. Bugün bu noktada bu sayı ile ülkemizde bu seviyeye gelmede, son derece önemli katkısı vardır. Memur- Sen camiasının. Özellikle devletin vesihatten kurtulması sivil, şeffaf ve milleti kucaklayan, milletin değerleri ile milleti barıştıran, yönü ile gerçekten Memur- Sen öncülük etmiştir” dedi.

PARA KAYGISI İÇİNE GİRMEDİK

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Türbay da şubeleri arasında Konya’nın çalışmaları ile dikkat çektiğini belirtti. Sendika olarak çalışmalarını hem ulusal hem de uluslararası alanda sürdürdüklerini dile getiren Türbay, şunları kaydetti: "Bizler sendikacılık icra ederken, para düşüncesi içerisinde olmadık ve olmayacağız da. Hakkımızı da hiç bir şekilde kimseye yedirtmeyiz. Biz özgürlüklerden yana olacağız. Özgürlük ve adaleti sadece baskıları uygulamak değil, ilk önce adil olmak ve adaletli davranmak için kullanacağız."

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.