Kozan'da Sodes Gençlik Merkezi Futbol Turnuvası Düzenledi

Kozan'da Sodes Gençlik Merkezi Futbol Turnuvası Düzenledi

Adana'nın Kozan ilçesinde, Belediye SODES Gençlik Merkezi, futbol turnuvası düzenledi. SODES Gençlik Merkezi Spor Kompleksi'nde düzenlenen törende, belediye birimlerinde çalışan 130 personelin katılımıyla oluşturulan 13 takımın yer aldığı...

Adana'nın Kozan ilçesinde, Belediye SODES Gençlik Merkezi, futbol turnuvası düzenledi. SODES Gençlik Merkezi Spor Kompleksi'nde düzenlenen törende, belediye birimlerinde çalışan 130 personelin katılımıyla oluşturulan 13 takımın yer aldığı lig usulü turnuvanın açılışı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Musa Öztürk, törende yaptığı konuşmada sporun aklı, zihni ve vücudu geliştirdiğini, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu, iş hayatını ve iş ahlakını olumlu yönde düzenlediğini belirtti. Turnuvanın gençlerin boş zamanlarını değerlendirmeleri ve sporla olan bağlarını artırmalarını açısından bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Öztürk, turnuvanın centilmence geçmesi ve sürekli hale getirilmesi dileğinde bulundu.

Öztürk, daha sonra ,turnuvanın ilk maçına çıkan İdari İşler ve İmar-Fen İşleri takımları ile hatıra fotoğrafı çektirerek karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptı. Etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Duru, Cengiz Yeşiloğlu ve Yaşar Şenöz ile belediye çalışanları, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve sporseverler katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.