Kozan’da Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması Düzenlendi

Kozan’da Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması Düzenlendi

Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından Adana Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması düzenlendi.Kozan Kapalı Spor Salonunda düzenlenen yarışma sağ ve sol kol olmak üzere 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 80+ kg sıkletlerinde gerçekleşti....

Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından Adana Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması düzenlendi.

Kozan Kapalı Spor Salonunda düzenlenen yarışma sağ ve sol kol olmak üzere 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 80+ kg sıkletlerinde gerçekleşti. Yarışmalara, Adana merkez ve Ceyhan ilçesinden de yarışmacılar katıldı.

    Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünden yapılan açıklamada, yarışmanın amacının, gençleri spora teşvik ederek son dönemlerde yaygınlaşan zararlı madde bağımlılığından korumak, gençler arasında sevgi ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendirerek onları şiddetten ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, bir spor dalı olarak fazla bilinmeyen ata sporumuz bilek güreşini gençlere tanıtmak, sevdirmek, yetenekli sporcuları tespit ederek spor dünyasına kazandırmak ve lisanslı sporcu sayısını artırmak olduğu ifade edildi.

    Turnuvada dereceye giren yarışmacıların, 26 – 27 Aralık 2014 tarihlerinde Ankara Etimesgut’taki Korkut Ata Kültür Merkezinde düzenlenecek Türkiye Kulüpler Arası Genç Erkekler Türkiye Bilek Güreşi Yarışması'na katılacağı bildirildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.