Kozan Belediyespor Güreş Takımı Grup Halinde 3. Oldu

Kozan Belediyespor Güreş Takımı Grup Halinde 3. Oldu

Kozan Belediyespor Güreş Takımı Adana’da yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası Güreş Turnuvası’nda takım halinde 3.

Kozan Belediyespor Güreş Takımı Adana’da yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kupası Güreş Turnuvası’nda takım halinde 3. oldu.

Adana Asım Savaş Spor Salonu’nda yapılan etkiliklere Kozan’dan 45 sporcu katıldı. Takım halinde 3. olan Kozan Belediyespor Güreş Takımı'nda ferdi olarak derece yapıp kendi sıkletlerinde derece yapan sporcular şu isimlerden oluştu: Celil Akkoç, Emit Avar, Umut Demir, Yasin Doğantemur, Burak Aktürk, Mustafa Özcal, İsa Cengiz, Doğukan Yüce, Muhammet Şahin ve Batuhan Kaya. Dokuz takımın katıldığı turnuvada Adana Güreş Eğitim Merkezi 29 puanla birinci, Tarsus Belediyespor 22 puanla ikinci ve Kozan Belediyespor 18 puan ile üçüncü oldu.

Kozan Belediyespor Güreş Antrenörü Musa Delbaş, “Bu turnuvalarda maddi ve manevi en büyük destekçimiz olan Kozan Belediye Başkanımız Musa Öztürk’e, manevi destekleriyle yanımızda olan Kozan Kaymakamımız Avni Oral’a, Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Kavak’a, Halk Eğitim Müdürümüz Özgür Tanrıverdi’ye, emekli Bakanlık Müfettişi Zeki Ertürk’e, Milli Güreşçi Celal İnceler’e, katkı koyan okul müdürlerine ve güreşe gönül vermiş antrenörlerimiz Ahmet Yılmaz, Yahya Göbelek, Mustafa Uzun ve Ercan Damar’a teşekkür ederim.” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.