Koyuncu Fiat'tan cazip kampanyalar

Koyuncu Fiat'tan cazip kampanyalar

Koyuncu FIAT cazip kampanyalara devam ediyor. Fiat Egea araçlarda 20 Bin tl’ye 15 Ay vade, Sıfır faizli kampanyanın başladığını söyleyen Oto Satış Şefi Murat İçil, FIAT Egea otomobillerinin başlangıç fiyatının 56 bin 400 TL olduğunu söyledi

Müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyen kaliteli hizmet anlayışı ile Koyuncu Fiat kampanyalara devam ediyor. Koyuncu Fiat, Egea binek araçlarında uyguladığı kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mart Ayı kampanyası hakkında bilgi veren Koyuncu Fiat Oto Satış Şefi Murat İçil, Fiat Egea'da 20 bin TL’ye 15 ay vade ile sıfır faiz kampanyasının olduğunu söyledi. Kampanya ile Fiat Egea araçlarının 56 bin 400 TL’den başladığını belirten İçil, “Farklı kampanyalarımız da mevcut. Müşterimiz Fiat Egea aracını aldığı zaman, takasa vereceği araç ne olursa olsun 1000 TL’ye kadar Axa ve Allianz şirketlerinden Kasko kesiyoruz. Yani 1000 TL’ye kadar kasko hediyemiz var ” dedi.

20 BİN TL’YE SIFIR FAİZ

Kampanyalar hakkında detaylı bilgiler veren Koyuncu Fiat Oto Satış Şefi Murat İçil, sözlerine şöyle devam etti, ”2016 model Fiat Egea araçlarımızda sıfır faiz uygulamamız var. 20 bin TL’ye 15 ay sıfır faiz kampanyamız bu ay başladı. Fiat Egea dizel otomatik araçlarımızda ekstra olarak 3 bin 500 TL indirimimiz var. Bunun haricinde de 2016 model Fiat Egea araçların nakit alımlarında 2 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlıyoruz. Takas kampanyamız da devam ediyor. Müşterimiz Fiat Egea aracını aldığı zaman, takasa vereceği araç ne olursa olsun 1000 TL’ye kadar Axa ve Allianz şirketlerinden kasko kesiyoruz. Yani 1000 TL’ye kadar kasko hediyemiz var. Diğer kampanyalarımızın yanında bunları ekstra olarak sunuyoruz. Takas da müşterimizin vereceği arabanın da bir farkı yok. Fiat Egea araçlarımız 56 bin 400 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Herkesi cazip kampanyalarımızdan faydalanmaları için showroomumuza bekliyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.