Koyun Otlatmaya Giden Bir Çoban Ölü Bulundu, Diğeri Kayıp

Koyun Otlatmaya Giden Bir Çoban Ölü Bulundu, Diğeri Kayıp

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde arefe günü koyun otlatmaya giden ve bir daha dönmeyen iki çobandan biri ölü olarak bulundu. Diğer çoban ise kayıp. Dikmen köyünde çobanlık yapan Murat Doğan (21) ile kuzeni Furkan Doğan (16) arefe günü...

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde arefe günü koyun otlatmaya giden ve bir daha dönmeyen iki çobandan biri ölü olarak bulundu. Diğer çoban ise kayıp.

Dikmen köyünde çobanlık yapan Murat Doğan (21) ile kuzeni Furkan Doğan (16) arefe günü hayvanlarını otlatmak için evlerinden çıktı. Akşam saatlerinde hayvanların eve geldiğini ancak çobanların olmadığını gören köylüler durumu jandarmaya haber verdi.

İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler ile köylüler arazide çobanları aramaya başladı. Ekipler, Furkan Doğan’ı köyün Çeftel Mevkii’nde bir ağacın altında göğsünden av tüfeği ile vurulmuş halde ölü olarak buldu. Furkan Doğan’ın cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bulunamayan diğer çoban Murat Doğan'ı arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, olay ile ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.