Koyulhisar’dan Gelen Öğrenciler, Sivas’ı Gezdi

Koyulhisar’dan Gelen Öğrenciler, Sivas’ı Gezdi

Koyulhisar’dan gelen öğrenciler, sınav öncesi Sivas’ta tarihi eserleri gezerek stres attı. Koyulhisar Belediyesi ve Kimse Yok mu Derneği’nin katkılarıyla Sivas’ı ilk kez görme imkânı bulan öğrenciler, TEOG sınavı öncesi hem eğlendi...

Koyulhisar’dan gelen öğrenciler, sınav öncesi Sivas’ta tarihi eserleri gezerek stres attı. Koyulhisar Belediyesi ve Kimse Yok mu Derneği’nin katkılarıyla Sivas’ı ilk kez görme imkânı bulan öğrenciler, TEOG sınavı öncesi hem eğlendi hem de tarihi yerleri gezerek sinema keyfi yaşadı.

    Kimse Yokmu Derneği Şube Başkan Yardımcısı Yurdal Epsileli, Koyulhisar Belediyesi’nin faaliyetleri kapsamında Ankara ve Çanakkale’ye okul gezisi düzenlendiğini bu kez de derneğin katkılarıyla öğrencilerin Sivas’ı gezdiğini söyledi. Öğrencilerin büyük bir kısmının taşımalı sistemle köylerden gelerek ilçe merkezinde eğitim gördüğünü belirten Epsileli, "Bu sebeple aralarında büyükşehirleri ve Sivas’ı görmeyen öğrenciler vardı. Sivas’ın tarihini ve kültürünü öğrencilere daha iyi anlatabilmek için öğrencilerimizi burada ağırlıyoruz." dedi.

    Öğrencilere ilk önce Kimse Yok mu Derneği’ni gezdirerek dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi verdiklerini aktaran Yurdal Epsileli, "Selçuklu ve Osmanlı eserlerini anlattık. Tarihi ve turistik alanları gezdiler. Sinemaya gittiler ve Sivas yemeklerini tatma imkânı buldular." şeklinde konuştu.

    Koyulhisar Belediyesi ile birlikte öğrencileri Sivas’ta ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını vurgulayan Dernek Başkan Yardımcısı Epsileli, öğrencilere girecekleri sınavda başarılar diledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.