Köy Halkı, 1 Gününü Alemlerin Efendisi'ne Ayırdı

Köy Halkı, 1 Gününü Alemlerin Efendisi'ne Ayırdı

Zonguldak'ta köy halkı, bir gününü Alemlerin Efendisi Hz. Muhammed (SAV)'i anma ve anlamaya ayırdı.

Zonguldak'ta köy halkı, bir gününü Alemlerin Efendisi Hz. Muhammed (SAV)'i anma ve anlamaya ayırdı. Camide sohbetler, anma töreni, köy kadınlarının kendi elleriyle hazırladığı yemek ikramı ve peşinden 'Dağdemirciler Ona Sevdalı' isimli bilgi yarışması düzenlendi.

Zonguldak Gökçebey ilçesi Dağdemirciler köyünde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle program gerçekleştirildi. Köyün camiinde gerçekleştirilen program çerçevesinde, Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu. Gökçebey İlçe Müftüsü Veis Susam da misafirlere 'Samimiyet’ üzerine bir konuşma yaptı. Programdan sonra davetlilere gül dağıtılırken, köyün bayanlarının hazırladığı yemekler misafirlere ikram edildi. Köy muhtarı ve köy imamı yaptıkları konuşmada geçen sene başladıkları Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini bu sene ve sonraki yıllarda devam ettireceklerini kaydetti.

Programın son bölümünde, ''Dağdemirciler Ona Sevdalı Projesi' kapsamında öğrenciler arasında bilgi yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.