Kötü sezonu hatırlatıyor

Kötü sezonu hatırlatıyor

İttifak Holding Konyaspor’un bu sezonki performansı taraftara 2017-2018 sezonunu hatırlatıyor. Yeşil-beyazlı ekip kümede kalmayı 33. haftada garantilediği sezonda ilk 14 haftada 11 puan toplayarak 16. sırada yer almıştı.

Konyaspor dibe çok yakın!İttifak Holding Konyaspor, son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla kendini biranda düşme hattına yakın bir yerde buldu. Yeşil-beyazlı ekip 14. hafta sonunda 14. basamağa gerilerken düşme hattı ile arasındaki puan farkı ise 2
İttifak Holding Konyaspor’da düşüş sürüyor. Süper Lig'de son haftalarda aldığı sonuçlarla ligin dibine doğru yönelen yeşil-beyazlı ekip düşme hattının sıcaklığını çok yakından hissetmeye başladı. Son 6 maçta sadece 2 puan alabilen Konyaspor'un sıralamadaki yeri taraftarını tedirgin etmeye başladı. Yeşil-beyazlı ekip 14 puanla 14 sırada haftayı tamamlarken tehlike hattıyla arasında sadece 2 puanlık bir fark kaldı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONUN GERİSİNDE KALDI

İttifak Holdign Konyaspor bu sezon gösterdiği kötü performansla geçtiğimiz sezonun çok gerisinde kaldı. Yeşil-beyazlı ekip 2018-2019 sezonunda 14. hafta sonunda 21 puanla 8. basamakta yer aldı.

Konyaspor o sezon 14 maçta 5 galibiyet 6 beraberlik 3 de yenilgi aldı.

KÜME DÜŞMEKTEN SON ANDA KURTULMUŞTU

İttifak Holding Konyaspor 2017-2018 sezonunda ise küme düşmekten 33. haftada oynanan Beşiktaş Osmanlıspor maçından çıkan sonuca göre kurtulmuştu. Yeşil-beyazlı ekip o sezon büyük sıkıntılarla kümede kalmayı başarmıştı. İttifak Holding Konyaspor 2017-2018 sezonun 14. haftasında 11 puanla 16. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon ise 14 puanla 14. sırada

Konyaspor kümede kalmayı 33. hafta sonunda garantilerken ilk 14 haftada 3 galibiyet 2 beraberlik 9 yenilgi almıştı.

3 ZORLU MAÇ

Konyaspor, ilk yarıda kalan 3 maçta maksimumu puanı alarak ikinci yarıya iyi başlamak istiyor.

Yeşil-beyazlı ekip bu hafta deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu deplasmana mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Konyaspor daha sonra iç sahada zirve yarışında olan son haftaların formda ekibi Trabzonspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip devrenin son maçında ise Alanyaspor deplasmanında galibiyet arayacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum