Kötü gidişatı sonlandıracağız

Kötü gidişatı sonlandıracağız

İttifak Holding Konyaspor’un Makedon oyuncusu Erdon Daci ikinci yarı kötü gidişatı bitireceklerini söyledi

Daci, ilk yarıdaki kötü performanslarını düzelteceklerine inandığını belirterek şunları söyledi: "Kötü bir süreçten geçtik ama eminim bunu düzeltece'giz. Aykut hocaya çok güveniyorum en kısa zamanda kötü gidişatı sonlandırıp yine zirvede olacağız. Lig çok zor, çok fazla tecrübeli oyuncu var. Ama bu sene geçtiğimiz yoldan çok daha heyecanlı. Çünkü tüm takımlar birbirine çok yakın. inanıyorum ki An karagücü maçıyla iyi gidişata başlayıp bir daha bırakmayacağız."

"AYKUT HOCA İLE ÇALIŞMAK BÜYÜK GURUR"

21 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Aykut Kocaman'la ile ilgili övgü dolu ifadeler kullanırken "Benim için Aykut hocayla çalışmak büyük gurur. Müthiş bir ekibi var. Aile gibiyiz. Bana oyuncuları gibi bakmıyorlar. Evlatları gibi çocukları gibi bakıyorlar" dedi.

İLK YARIDA 1 GOL 2 ASİST

İttifak Holding Konyaspor’da Erdon Daci sezonun ilk yarısında takıma bir gol 2 asistlik katkı yaptı. Daci Süper Ligdeki ilk ve tek golünü sezonun 17. haftasında oynanan Alanyaspor maçında attı Son 2 sezon U21 takımında forma giydikten sonra bu sezon A takıma Makedon oyuncu, kariyerinin ilk Süper Lig golünü attı. Genç oyuncu ilk yarıda 13 maçta forma giydi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.