KOSGEB Faizsiz kredi sonuçları açıklandı

KOSGEB Faizsiz kredi sonuçları açıklandı

KOSGEB 2017 faizsiz kredisine başvuru yapanlar için heyecanlı bekleyiş sona erdi.

KOSGEB’in 50 bin TL’lik faizsiz kredisi için yapılan başvuruların sonucu bugün belli olacak. Normalde dün açıklanması beklenen KOSGEB kredi başvuru sonuçları açıklaması bugüne kaldı. KOSGEB’in sitesinden yapılan açıklamaya göre kredi başvuru sonuçları Başbakan Binali Yıldırım’ın grup toplantısı konuşması sonrası ilan edilecek ve kredi kullanmaya hak kazananlar belli olacak.

 

KREDİ BAŞVURU SONUCU SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Kredi başvuru sonuçları KOSGEB’in resmi internet sitesinden yayımlanacak ve başvurular oradan sorgulanacak. KOSGEB’in sonuçların açıklandığına dair resmi açıklamasını takiben haberimize KOSGEB kredi başvuru sorgulama sayfasının direkt bağlantısı eklenecektir.

KOSGEB 50 BİN TL'LİK FAİZSİZ KREDİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

KOSGEB KREDİLERİ İLE İLGİLİ

Başbakan Binali Yıldırım KOSGEB faizsiz kredi başvurularıyla ilgili “KOSGEB aracılığı ile küçük ve orta ölçekli işletmelere gerekli şartları sağlamaları halinde kredi vereceğimizi duyurmuştuk. Bu bağlamda başvuran 460 bin 167 işletmeye bu krediyi verme kararı aldık. KOSGEB şartları sağlayan bu kadar işletmeye kredi verecek. Kredi verme işlemi bugün başlıyor” dedi.

ÖDEMELER NASIL OLACAK?
KOSGEB’in 50 bin liralık faizsiz desteği 12 ayı ödemesiz, geri kalanı 3’er aylık taksitler halinde ödemeli ve toplam 36 ay vadeli olarak KOBİ’lere sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum